duminică, 11 iulie 2010

Interviu RPatz - continuare

PM: In al treilea film, personajul tau reuseste sa "doarma" cu Bella si singurul lucru la care se gandeste, este casatoaria. Nu crezi ca e un concept antic pentru cuplu?
Rob:Viziunea este una arhaica(antica) dar mi-o asum. Felul in care eu o vad, Edward e obsedat de faptul ca el nu este uman, lui i-ar place sa nu fie vampi, asa ca el profita de fiecare mic detaliu ca sa fie aproape de normalitate, iar casatoria il face sa se simta ca orice alta persoana. In toate povestile clasice cu vampiri, ei vreu sa doarma cu prada lor si sunt gata sa omoare pentru sange. Edward cauta o iubire simpala pentru a nu mai fi diferit. Dar stie ca e imposibil doarece el este condamnat la o viata eterna, si asta ii cauzeaza o tristete profunda.
PM: Asta inseamna ca Edward reprezinta puritatea?
Rob: El este pur in limita posibilului!! Dar el traiesti cu instinctul care il impinge in ficare zi sa gaseasca sange pentru a se hrani si asta nu este cel mai pur act din lume. Dragostea este religia lui chiar daca stie ca nu va merge in rai.
PM: Esti nerabdator sa termini cu "Twilight"?
Rob: Nu chiar. O saga ca asta imi permite sa apar de multe ori pe afise fara sa plictisesc oamenii, daca as face una dupa alta, cred ca oamenii s-ar indeparta de mine. Dar cum "Twilight" s-a transformat intr-un important atu financiar, pre-productia este destul de rapida. Asta imi permite sa fac alte proiecte , in intrevalul dintre cele doua filme. Apoi, asteptarea este incredibila, fanii sunt nerebdatori sa vada urmatorul "Twilight", lor chiar nu le pasa de "noul Robert Pattinson!!".
PM: Erai mai interesat de cinematografie decat de teatru?
Rob: Niciodata nu am visat sa sa fiu actor. A fost o reactie in lant. Dar mereu mi-au placut filmele. Asta poate parea arognat, dar cred ca am un bun gust in materie de regizori si filme in general.
PM: Ce gen de filme iti plac?
Rob: Filmele americane de la sfarsitul anilor 60' si inceputul anilor 70' si filmele franceze " La Nouvelle Vague". De-a lunigul anilor am avut o obsesie pentru filmele lui Godard. Si visez sa invat franceza pentru a putea lucra cu e. Prenom Carmen" este de departe cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care am vazut-o in filme. Cand am filmat "Twilight" aveam filmul ala constant in minte.
PM: cum iti imaginezi restul carierei?
Rob: Am atins un nivel inalt al faimei cu o incredibila velociatate. Toate filmele independente pe care visez sa le fac vor avea de suferit in cauza asta. Dar ar putea sa si ajute. Inca nu stiu. Daca Godard ar angaja un idol al adolescentelor frantuzoaice, pentru a fi star in filmul lui, nu s-ar dovedi a fi mare lurcu. Simt ca am viitorul in fata mea dar de asemenea stiu ca trebuie sa iau decizile corecte pentru a obtine ceea ce vreau.
PM: Soara ta e muziciana. E geloasa pe succesul tau?
Rob: Nu, era scrie cantece de multi ani, e diferita. Familia mea , dragii mei, inca locuiesc in Marea Britanie. Ei doar vada de departe nebunia asta generala, si citesc in presa. Nu cred ca m-am schimbat din cauza succesului. Parintii mei au ajuns in LA pentru prima data, acum o saptaman. Paparazii ne-au urmarit constant. Au fost putin deranjati de toate astea. Dar faptul ca sunt britanic, ajuta sa nu se afunda in toata zapaceala asta de la Hollywood. Chiar daca citesc destul de multe despre mine, sunt destul de normal. Si ca sa fiu cinstit, ma gandesc serios sa fac muzica cu sora mea. E un proiect, care ar trebui realizat inainte de sfarsitul anului.
PM: Ai urmarit alegerile(electorele) din Marea Britanie?
Rob: Desigur! Eu am votat si cred ca aceasta alianta poate fi un avantaj pentru aceasta tara. Nick Clegg si David Cameron par sinceri,cinstiti si plini de speranta. Acest duo trebuie sa lucreze impreuna la fel cum facem eu si Kristen.

Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

haha,deci nu vrea sa o termina cu saga:>
ma ntreb daca vor sa faca si film dupa midnight sun
:))
anne

Unknown spunea...

Merci Cristina ca ti-ai sacrificat in timp si pt noi.
Interesanta viziunea Robert despre Edward. M-a impresionat chestia cu credinta dragostei, 2000 de puncte avans a lui Rob in fata lui Taylor.
Kisses Andreea