vineri, 23 iulie 2010

Doza de stiri

Kiowa Gordon datoreaza totul fenomenului "Twilight"


Kiowa Gordon spune ca fenomenul „Twilight” a fost „foarte bun” pentru el.
De fapt, actorul in varsta de 20 de ani declara: „Ii datorez intreaga cariera, cel putin pana la acest moment, fenomenului Twilight si sunt foarte recunoscator pentru asta.”
In filmele bazate pe cartile lui Stephenie Meyer, Gordon il interpreteaza pe Embry Call, unul dintre prietenii lui Jacob Black (Taylor Lautner).
Kiowa Gordon va fi una dintre vedetele participante la „Turneul Nativ American de celebrare al Golfului” in Lehi pe 23 iulie. Iar pe 24, de „Ziua Pionierilor” va fi prezent la a 16-a competitie anuala Powwow intre triburi desfasurata in parcul Liberty. Dupa amiaza va da autografe alaturi de alti participanti nativi americani, inclusiv mama lui si actorul si cascadorul Patrick Shining Elk.
Gordon a declarat ca „asteapta cu nerabdare sa se bucure de muzica traditionala si de divertisment.” De fapt, el a spus ca este un fan al mai multor stiluri de muzica diferite. El isi descrie trupa, Touche, ca „progressive metal.”
El impreuna cu trupa au cantat la premiera pe covorul rosu a filmului Eclipse. „A fost distractiv sa cantam melodiile noastre in fata a atator oameni.” apoi a adaugat „chiar si colegii mei dansau pe scena in timp ce noi cantam.”

Jamie Campbell pe platourile de filmare de la "Camelot"


Kellan Lutz este "Cel mai bun corp al verii"


Conform revistei MensHealth, Kellan Lutz este „Cel mai bun trup masculin al verii”, invingandu-l pe colegul lui Taylor Lautner care se afla pe locul trei. Prietena lui Kellan, Ashley Green s-a situat pe locul trei in topul celor mai bune trupuri feminine ale veri. Lista o gasiti aici.  
Lui Taylor Lautner ii plac fetele simple

Actorul in varsta de 18 ani a declarat pentru revista „Now”: „Bella este acea fata simpla, pe care eu o consider atractiva. Ea este doar o fata obisnuita, stangace, dar eu cred ca arata bine, asa ca nu stiu...ea doar are acel ceva, si Kristen o interpreteaza foarte bine.”
Taylor care recent a renuntat la un rol in „X-Men: First Class” a declarat de asemenea ca i-a placut la filmarile Eclipse si de prietenul sau R-Pattz si de asemenea s-a bucurat de scenele dintre Jacob si Bella.
„Imi place ca actiunea este intensificata. Dar de asemenea Eclipsa este ca apogeul triunghiului amoros dintre Bella, Edward si Jacob si toti trei se apropie fizic...Scena mea preferata este probabil cea cu sacul de dormit. A fost amuzanta.”
Ashley Green se mentine in forma 

  Ashley merge in fiecare zi la sala. Se pare ca actrita tine foarte mult la corpul ei, ajungand sa mearga chiar de doua ori pe zi la antrenament.
  Site-ul oficial Nikki Reed


 Nikki Reed si-a lansat site-ul oficial pe care il gasiti aici. Acesta contine detalii despre viata ei si poze personale.

Poze noi de la sedinta foto a Dakotei 

Niciun comentariu: