luni, 12 iulie 2010

6 greseli din Eclipse


*Cand Bella vorbeste cu tatal ei pe canapea, la inceputul filmului, Bellei i se vede urechea dreapta. Uneori parul ii acopera urechea, iar in alte cadre este o suvita de para care e agatata dupa ureche.

*Cand Jacob o duce in brate pe Bella prin padure, in unele cadre maneca mainii stangi e data mai in spate, dar in alte cadre ii acopera complet incheietura.

*In ultima scena cand Edward si Bella sunt singuri in poienita, Edward nu straluceste.

*Cullenii se uita la un reportaj despre violenta din Seattle. Este noapte in timpul reportajului si prezentatoarea spune:"...this is CNN live". In timp ce Cullenii se uita la televizor, pe fereasta intra lumina zilei de afara. Forks si Seattle sunt sunt pe coasta Washingtonului, nu poate fi noapte intr-un loc si zi in altul.

*Spoiler! Cand Edward ii smulge capul Victoriei, o chii ei sunt deschisi. Cateva secunde mai tarziu, dintr-un alt unchi, ochii ii sunt inchisi.

*La fel ca in New Moon, cicatricea Bellei lasata de muscatura lui James, este pe partea gresita a bratului ei.

Sursa

5 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuie sa fii multe prea plictisit de viata si sa n-ai ce face , ori sa fii platit pentru asta, ca sa stai sa sesizezi greseli minore :))

Ramona spunea...

unele dintre ele nu sunt asa minore si sar in ochi :))

Anonim spunea...

eu sincer eram mult prea fermecata de personaje si actiune ca sa mai observ ceva :))

Unknown spunea...

In Twilight parca erau 10, in New Moon nu mai stiu. Trebuie sa depui o forta cel putin egala cu cea depussa de Edward ca sa nu te lasi te confunzi cu povestea lor de dragoste.
Kisses Andreea

Alexa spunea...

Nici eu nu le-am observat. Eram prea concentrata la poveste.