joi, 8 iulie 2010

Interviu cu Kristen Stewart

Se pare ca nu vrea sa intre in jocul faimei, mai mult, pare ca ii e rusine de ea. Prin faptul ca e mereu rezervata, incapatanarea ei de a nu revela mereu totul despre viata ei personala, necooperand atunci cand da interviuri.

" Sunt linistita sa sa stiu ce imi va aduce ziua de maine, desi la inceput imi era frica gandindu-ma, pentru ca nu stii niciodata ce se va intampla" declara Kristen. "Ca si acum, nu am idee incotro se indreapta conversatia asta. Mereu am fost asa, terorizata de asta, sunt total inutila sa o fac."

Actrita de 20 de ani, e imbracat cu o bluza rosie si jeans stramti, si ochelari negrii pe cap. Singura urma de cosmetice pe care o mai are sunt unghile negre. Are o sticla de apa Fiji, din care bea pe parcursul interviului.

"Ador sa joc in filme si vreau ca oamenii sa le stie, chiar daca sunt timida si asta ma face sa par cidata in fata oamenilor, dar asta nu ma va opri sa fac ceea ce imi place."

Cu tot fenomenul Twilight, media dezbate eterna intrebare, daca intrte ea si co-starul Robert Pattinson exista ceva: Sunt sau nu sunt? Kristen nu va confirma relatia dar e constienta de ceea ce se spune.

" Sunt foarte constienta" declara ea. " Sunt obsedata sa detin controlul, pentru ca trebuie sa vorbesc despre mine tot timpul si sunt intrebata discret despre asta. E ca si cum niciodata nu ma intraba despre ceva si apoi dintr-o data intreaba, si nu stiu ce sa vorbesc. E cel mai rau sentiment din lume, pentru ca te prinde cu garda jos."

Decizile ei de a-si alge rolurile sunt pur instinctive.

"Cred ca ceea ce fac,e din instinct,asa am ales ficare film pe care l-am facut.Nu e ca si cum viata ti se schimba cu fiecare film pe care il faci, dar invat multe din fiecare zi de munca pe care am avut-o, deci merita.Munca(se refera la cea de actor) nu depinde de buget,daca o faci din motive corecte, nimic nu mai conteaza. Nu joc in filme mici (independente) doar pentru a face ceva diferit, o fac pentru ca am norocul de a iubi personajele care imi ies in cale"

Traducere proprie.
Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

haha,este o actrita grozava
Anne

Anonim spunea...

Saraca, cred ca e terorizata cu subiectul acesta, "Daca e sau nu cu Robert"