miercuri, 7 iulie 2010

Concurs- rezultate partiale

Iata ca a sosit momentul sa anunt primul castigator la Mega concursul ce are ca premiu biografia lui Rob, impreuna ca un poster si semne de carte.
Dupa cum am spus, primul castigator va fi desemnat de catre mine, iar al doilea de catre voi, prin vot.

Castigatorul pe care l-am ales eu este

Roxi

Iata raspunsul ei:

Este doar fascinație.

Nici acum nu știu cum și de ce a început.

Nu mai am 17 ani.

Nu mai am vârsta la care sa fiu fan.

Dar sunt la vârsta la care simt frenezia dintr-o privire sau nuanța dintr-o voce.

Nu sunt îndrăgostita și nici obsedata de el. Sunt fascinata. Este o fascinație cuminte care ma face să simt nu să mă exteriorizez.

Este ceva în privirea lui care m-a atras și mi-a dat șansa sa descopăr un alt bărbat, pur și simplu.

Bărbatul pe care nu o sa-l vezi și nu o sa-l ai niciodată. Incitant!

Îmi place privirea care uneori se ascunde, privirea care cauta mai degrabă vârfurile pantofilor decât fețele oamenilor.

Îmi place vocea calda și nuanțată de accentul britanic.

Îmi place ca este înalt și îmi da senzația de protector.

Îmi place că zâmbește mult și atunci radiază, pare un bărbat fericit.

Îmi place parul răvășit care mă duce cu gândul la cearceafuri mototolite dimineața. Ăsta trebuia sa fie secretul meu!

Îmi plac scenele în care săruta personajele feminine, are o expresivitate și o mimica care pe mine mă dezarmează. Foarte rar am văzut în filme actori care să pună totul într-un sărut, poate Di Caprio în Titanic?

Îmi place că luptă cu rebeliunea care s-a creat în jurul lui și învață abia acum ca a fi acolo sus în luminile rampei este ceva care ori accepți ori nu.

Îmi place să-l vad în pictorialele care storc de la el tot ceea ce înseamnă erotism și sexappeal și de fapt este un tip lejer și simplu.

Nu l-am visat niciodată noaptea.

Nu mi-am imaginat niciodată cum ar fi dacă...

Dar când l-am văzut prima oara am știut! O să îmi placă, o să vreau sa-i vad toate filmele. O să simt nevoia să caut și să ascult tot ce are de oferit.

Dar, uneori simt nevoia sa-i mai aud vocea prin interviuri. Ciudat! Asta ma face sa-l vreau? Nu.

Este doar fascinație.

Felicitari! Astept un e-mail cu numele si adresa completa.

Si acum, raspunsurile concurentilor care au intrat in sondaj.

Sabinutza

De ce?
Ei bine, il iubesc pentru ca este neobijnuit si iesit din tipare. Pentru ca se poarta unic si nebuneste. Pentru ca niciodata nu ar face filme pentru bani, doar din pasiune. Pentru ca ii vine atat de bine rolul lui Edward, incat mi'as dori sa fiu Bella. Pentru ca nu i se urca faima la cap. Pentru ca glumeste asa de aiurea, incat nimeni nu`si da seama. Pentru ca este frumos fara sa'si dea prea mult silinta, si nu este constient de asta. Pentru ca are o voce de invidiat.
Si il mai iubesc fiindca este el insusi, niciodata altcineva.

Alexa

Multi ma intreaba de ce imi place asa mult Robert. Cred ca in primul rand il observi pe el ca si persoana, ma refer la fizic. Nu are el patratele ca Taylor, dar arata foarte bine. Incepand cu parul aramiu ravasit, care face parte din personalitatea lui si il face unic. Ochii lui absolut superbi in care te pierzi. Acel zambet strengar care oricat de suparat ai fi, te face sa te inveselesti. Cum am spus nu are un fizic foarte antrenat, dar mie mi se pare ca arata bine, in ciuda faptului ca el nu se prea mandreste cu corpul lui. Iar acele maini pe care el le crede prea mari, mie mi se pare dragute fiindca atunci cand te tine de mana te simti protejata si ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca este cineva alaturi de tine. Cam asta ar fi pentru ce-l iubesc pe Rob din exterior.
Nu il cunosc foarte bine, dar din interviuri si declaratii poti sa-ti dai seama ca el nu se considera un superstar. Cel putin nu am auzit sa aiba fite de vedeta, gen vrea nu stiu ce mancare si nu stiu ce flori in camera in care sta sau o fantana pentru purificare si alte tampenii pe care le cer de obicei alte vedete. Este o fire glumeata, chiar daca umorul lui este englezesc si nu multi il inteleg, de aici iesind multe barfe si stiri ciudate. Pot sa mai spun ca este foarte emotiv, fiindca acel tic cu mana prin par il face de fiecare data cand se afla intr-un interviu si se gandeste ce sa spuna mai ales ca din orice cuvant al lui presa poate face sa iasa altceva. Bineinteles acel tic este si foarte sexy.
Stiu ca multi vor spune ca nu am de unde sa stiu daca el este asa cum l-am descris fiindca nu-l cunosc. Este adevarat, dar eu asa il vad si de aceea il
iubesc pe Robert Pattinson.

Balada lui Rob:

În Las Vegas oare,

Într-o casă mare

Kristen stă şi-aşteaptă,

Ca la ea în poartă, un vampir să bată.

Ceasul ei arată ora cea târzie,

Un zgomot în poarta, inima-i tresaltă.

- Eu sunt, Kristen dragă, Pattinson al tău

Ştiu că am greşit şi am fost cam rău,

Vreau să-ţi cer iertare, fiindcă m-am grăbit

Am crezut că Taylor e al tău iubit.

De când am plecat, mi-e greu fără tine

Nopţile-s mai grele, nu mă pot abţine

Gândul să nu zboare,

Noaptea-n somn la tine.

Chiar de-ţi spun acuma, toate-s prea puţine

Ştiu că nu-ţi pot cere, iar a-mi aparţine,

Vreau doar ca tu să reţii,

Că te voi iubi, până voi muri.

-Ce spui, tu, străine? Robert nu mă vrea.

Nu-i mai cred iubirea, nu-l voi mai certa.

A fugit de mine, iar m-a părăsit

Nu mai dau crezare, nici unui cuvânt,

Nici de-i vad privirea, nu mă mai avânt.

N-a crezut în mine, ci în paparazzi,

M-au văzut cu Taylor azi la miazăzi.

Ne-am plimbat pe stradă, m-a îmbrăţişat

Am plecat acasă, atât s-a întâmplat.

El s-a supărat, m-a ameninţat

Că orice bărbat, de-mi va fi amant,

Va avea el grijă ca să îl distrugă.

De eşti Robert cu adevărat,

Vreau să pleci departe, să stăm separat

Nu sunt un obiect să fiu cumpărat,

Nici să cer iertare de eşti supărat.

Am trecut deja peste despărţire,

Vei rămâne însă ca o amintire.

Terminând discursul, Kristen intra-n casa,

Robert dă să plece, inima nu-l lasă,

Ştie c-a greşit şi e vinovat,

A avut iubire, însă a plecat.

Kristen l-a iertat de atâtea ori,

A fost sfătuita chiar şi de actori.

Ea n-a dat crezare, el a profitat.

Totul s-a sfârşit, oare a meritat?


Cornelia:

Un raspuns simplu si scurt. Pentru ca e PERFECT!.

Puffitina

De ce îl iubesc pe Rob? Simplu. Îl iubesc pentru ochii săi asemănători cu două oceane verzi şi pentru privirea sa pătrunzătoare. Îl iubesc pentru zâmbetul său care-mi luminează ochii de fiecare dată când îl vad. Îl iubesc pentru rolul lui Cedric Diggory, un băiat priceput la toate, popular, unul din cei doi studenţi la Hogwarts ales pentru a concura in "Turnirul celor 3 vrăjitori” , in "Harry Potter and The Goblet of Fire". Îl iubesc pentru melodiile „Let me sign” si „Never Think” care mă ajuta sa adorm in serile cu luna plina. Îl iubesc pentru ca pianul si vioara fac parte din trecutul lui muzical. Îl iubesc pentru pasiunea pentru fotbal, schi si snowboarding. Îl iubesc pentru parul cu nuanţe arămii. Îl iubesc pentru accentul lui englezesc. Îl iubesc pentru umorul de care dă dovada. Îl iubesc pentru ca reuşeşte de fiecare dată să se pună in pielea lui Edward Cullen, reuşind să joace excelent acest rol. Îl iubesc pentru ceea ce este acum, devenind dintr-un necunoscut cel mai „vânat” bărbat. Dar cel mai mult îl iubesc pentru persoana care este, pentru reuşitele sale si pentru iubirea ce i-o poarta colegei sale, Kristen Stewart.

Ana

De ce il iubesc?Sunt atatea motive...Infinite
1:Pentru ca este amuzant,nu incearca sa fie stilul ,,vedetei perfecte,, , mereu bine imbracat si fara un fir de par miscat din tona de gel.A ramas un om,chiar daca are peste 50 de fete care vor sa sara la el.El este tot acelasi,neschimbat.
2:Nu se supara de critici,cum cineva spune un lucru rau,gata,se schimba,si chiar se amuza pe seama lui,facand atatea bancuri gen,,alergic la vagine,, sau ,,k.stew e insarcinata!,, sau ,,m-am tuns pt ca aveam paduchi,,
3:Are cei mai frumosi ochi pe care dai zoom si te uiti la ei,hipnotizata,cu balele pe barbie.Cea mai intunecata privire,dar foarte sexy.
4:Parul lui este UIMITOR!.Este atat de hot!Aceea culoare frumoasa de saten deschis,cu suvite de miere,punandu-i in evidenta ochii verzi cu tente de albastru.
5:Cred ca cea mai importanta calitate a lui:buzele.Buza superioara unduita,iar cea inferioara este mai mare,care aproape ca tipa,,hei!sunt buza lui pattinson!musca-ma!".Ce fan nu are vise la acele buze?
6:Dintii lui albi si stralucitori.Un zambet frumos consta in niste dintii imaculati,pe care el ii are.
7:Nu este gras/slab.obez etc.Ba chiar are si un abdomen frumos,patratele.Cine nu-si doreste un iubit cu patretele,sincer?
8:II mai ador si tenul,mereu curat,iara lui este atat de perfecta,barbateasca,obrajii lui fiind atat de lungi,pariez ca as putea depune peste 20 de pupici in locuri diferite pe un obraz.
9:Isi iubeste fanii.A demonstrat asta,cand in cadrul emisiunii Oprah,s-a dus acasa la fane.Ne iubeste pe noi toti,pentru ca si noi la randul nostru il iubim.
10:Canta!Are o voce minunata.Noaptea,inainte sa dormi,iti poate sopti cateva versmantice la ureche,pentru ca are o voce de invidiat.
Acestea sunt cele 10 motive pentru care il iubesc,pentru mine e perfect.Este Adonis-ul meu.


Sondajul se va incheia pe data de 12 iulie.

Multumim sponsorului:

Image and video hosting by TinyPic

2 comentarii:

Anonim spunea...

haha,eu sunt ultima
succes,fetelor:D

Alexandra spunea...

Credeam ca Rob are ochi albastri, nu verzi.