sâmbătă, 5 septembrie 2009

Stiri


Stiri Twilight-Comic Con

Rob spune ca nu contribuie la coloana sonora a filmului New Moon.
Taylor spune ca in New Moon va fi de doua ori mai multa actiune decat in Twilight. Intrebati care este scena lor preferata, Taylor si Kristen spun ca este cea in care prietenia Bellei cu Jacob se destrama. Aceasta este, de asemenea si scena preferata a lui Rob. Cand au fost intrebati care este intrebarea ce nu le-ar placea sa le fie pusa vreodata de presa, Rob si Kristen au ocolit raspunsul.(Mi se pare normal.Ce intrebari pun si ei....) Presa intreaba despre chimia dintre Kristen si Robert in afara platourilor de filmare. Kristen rade si spune:"Glumtitu, nu?"

Scene ce vor aparea in Eclipse

In cartea a treia, aflam povestea lui Rosalie si pe cea a lui Jasper. Povestea lui Jasper este cruciala atat pentru carte cat si pentru film, caci dezvaluie mai multe despre vampirii nou-nascuti si Volturi.
Capitolul 15 contine multe lucruri importante: Jacob o saruta pe Bella cu forta,iar ea il loveste, rupandu-si astfel mana. De asemenea, scena in care Bella accepta cererea in casatorie va fi prezenta in carte. (Ar fi fost culmea sa nu fie)
Si sa nu uitam ultima confruntare cu Victoria, de la final. Se va regasi si ea in film.
Sursa: www.twilightandeclipse.blogspot.com

Un comentariu:

Stefi spunea...

heei :*:).Imi place blogul vostru :P.Si abia astept filmele =p~