sâmbătă, 26 septembrie 2009

Interviu cu Taylor



1)Daca urmatoarele 2 carti din serie nu ar fi fost scrise inca, ce crezi ca ar fi trebuit sa faca Jacob pentru a castiga inima Bellei?
Cred ca nu s-ar schimba deloc si cred ca nici nu ar fi nevoie ca el sa se schimbe.Edward si Jacob sunt doua persoane total diferite si este vorba doar de o alegere: daca il vrei pe unul sau pe celalalt. Jacob ramane acelas si are avantajul de a avea cu Bella o relatie pe care Edward nu o poate avea. Si invers: Edward are o relatie cu Bella pe care Jacob nu o poate avea. Asa ca nu as schimba nimic.

2)Ca si actor, cum faci pentru a intra in pielea personajului Jacob, avand in vedere ca stii cum se va termina acest triunghi amoros?
Incerc sa le iau pe fiecare in parte. Cand filmez la Luna noua, nu ma gandesc la Eclipse. Cand filmez la Eclipse, nu ma gandesc la Zori de zi. Trebuie sa ne focalizam atentia asupra filmarilor actuale.

3)Ce iti place cel mai mult din acest rol?
Ador relatia lui Jacob cu Bella. Este foarte diferita de cea a lui Edward cu Bella. Jacob si Bella au inceput prin a avea o prietenie foarte stransa. Imi place asta. Apoi relatia lor avanseaza mai mult si mai mult, si ajungi sa te intrebi daca vor fi mai mult decat prieteni. Si asta imi place. Si sa lucrez cu o actrita atat de uimitoare precum Kristen Stewart, sa avem ajutorul directorului Chris Weitz si a intregii echipe....Este foarte distractiv.

4)Cu ce crezi ca va atrage "Luna noua" fanii?

Este mult mai multa actiune decat in Twilight. Si mai multa emotie: sunt lupii si vampirii, ce creaza probleme pentru ca nu se inteleg bine. Nu numai actiunea este in crestere, ci si istoria. Acum exista o a treia persoana....


5)Exista vreun film care iti place, insa iti este rusine sa recunosti?
The Notebook. Nu cred ca ar trebui sa imi fie rusine sa recunosc, este un film foarte bun. Nu mi-e rusine, sunt madru.


6)Ai iesit vreodata la intalnire cu vreo fana?
Eu nu discriminez pe nimeni....

Sursa

postat de Georgia

Niciun comentariu: