marți, 15 septembrie 2009

Daniel Radcliffe despre AmurgPe acelasi site pe care am gasit si interviul cu Rob, ( www.acasatv.ro/.../pagina-2) am gasit un interviu cu Daniel Radcliffe ( Harry Potter pentru cei care cunosc).
Actorul identificat cu personajul care l-a facut celebru, Harry Potter, este surprins cum de il gasesc sexy admiratoarele lui si recunoaste ca, desi au jucat impreuna in „Harry Potter si pocalul de foc”, nu si-a facut inca timp sa vada filmul care l-a facut celebru pe „vampirul bun”, Robert Pattinson.

“Sunt pe placul fetelor, desi nu am facut nimic pentru asta. Ei, cand de exemplu ma duc la o premiera la Tokyo si mii de fete imi striga numele, e ceva, poate ca sunt sexy, dar daca m-ar vedea mancand paste, in chiloti si cu sosete, si privind ore in sir la partide de cricket, nu cred ca m-ar mai gasi atractiv.”

Vedeta din Harry Potter, Daniel Radcliffe (n. 23 iulie 1989, Fulham, Londra) , a marturisit ca inca nu a vazut filmul “Amurg” ("Twilight"), cu toate ca protagonist este unul dintre ex-colegii lui de platou, Robert Pattinson (n. 13 mai 1986, Londra), Cedric Diggory din “Harry Potter si pocalul de foc”.

“Recunosc, nu am vazut filmul, dar din cate am auzit se apropie foarte mult de Harry Potter, prin faptul ca a captat atentia publicului”, a spus Daniel Radcliffe la o conferinta de presa care a avut loc saptamana aceasta la Londra.

“Nu pot sa sustin ca sunt prieten bun cu Robert, dar pot sa spun ca a fost minunat sa lucrez cu el si ca il felicit pentru felul cum joaca. Este genial”, a precizat Daniel.
Daniel Radcliffe a ajuns celebru de cand avea 11 ani, interpretand rolul Harry Potter din seria de succes a filmelor despre copilul vrajitor. Desi a fost asociat cu tot felul de frumuseti feminine si, in plus, a jucat nud in piesa de teatru “Equus”, tanarul actor englez nu intelege de ce toata lumea crede ca el ar fi sexy si ca ar avea un succes nebun la fete.
---------------------------------------------------------------------------
Pe acelasi site am gasit un sondaj, Robert Patt. sau Daniel Radcliffe?
Voturile sunt cam asa :D 378 voturi pentru Daniel, in timp ce Rob conduce cu 1247 de voturi.
Parerea mea insa, este ca amandoi sunt la fel de draguti si repet inca o data ca sunt Elvetia intre "cearta" fanilor H.P cu Twilight.

Un exemplu de certuri putem gasi aici => http://www.youtube.com/watch?v=0Dtjo2Zt88s. Un filmulet foarte funny despre un vampir si o vrajitoare care se cearta pe web cam despre seria lor preferata, Twilight sau Harry Potter? :)):)):))
PS ( multumim fetelor de pe www.twilight-drug-addict.blogspot.com/ pentru pontul cu filmuletul :D )
Postat de Adynu.

Niciun comentariu: