vineri, 25 septembrie 2009

Interviu cu Ramona 2

Pentru ca mai am inca cel putin 100 de intrebari pentru Ramona, i-am mai luat un mic interviu.


1. Cum ti-a venit ideea numelor David si Aisha (Fata cu ochii de aur) si Vanessa si Edmond (O noapte in Transilvania)?
Numele David mi-a placut dintotdeauna. Numele Aisha l-am auzit la radio, in melodia "Aisha".
Numele Vanessa l-am luat din Zori de zi, cand Bella le face lui Jake si Nessie acte false, iar numele lui Nessie este Vanessa. Iar Edmond este Edward, mai degraba cel din Wide Awake ca si caracter.

2.Cu ce personaj din Twilight te asemeni cel mai mult?
Ma aseman foarte mult cu Alice fizic, dar mai ales la caracter. Si totusi nu ea este personajul meu preferat, ci Jacob.

3.O noapte in Transilvania nu este despre iubire, dar melodia care o reprezinta este "Si totusi exista iubire" a Tatianei Stepa. Cum asa?
O noapte in Transilvania este mai ales despre iubire. Veti vedea.

4.Cum iti vin ideile? Ai vreun stimulent?
Nu stiu exact. Pur si simplu.
Intr-o noapte i-sm visat pe Edward si Bella intr-o camera intunecata si de la acest vis a pornit ideea povestii "O noapte in Transilvania".
Cat despre stimulenti...o cana cu lapte cald cu miere se afla mai mereu pe birou atunci cand scriu.


5. Ai foarte multi cititori, (peste 1500 numai pe scribd),multe fete se declara ca fiind fanele tale. Ti-a schimbat asta in vreun fel viata sau modul de gandire?
Nu.Singura diferenta este ca atunci cand am timp liber, in loc sa ma joc la calculator, scriu. Are acelas efect de relaxare. Si daca vreti sa stiti, ma jucam Mortal Combat, GTA si Revolt. (rade).
Poate in ochii mei se citeste ceva mai multa multumire de sine; insa am ramas aceeasi Ramona, la fel de sincera, cu aceeasi gandire si care nu a uitat niciodata de unde a plecat.

6.Intentionezi sa mai scrii ceva dupa ce termini "Fata cu ochii de aur" si "O noapte in Transilvania" sau concomitent cu acestea?
Da. Am planuri mari, insa nu va spun nimic momentan.Nu vreau sa stric surpiriza si stiu cel putin o persoana care m-ar omori daca as face-o.(rade)

7.O ultima intrebare: vom putea citi si noi aceasta viitoare creatie despre care nu vrei sa ne spui?
Da. Am spus ca scriu un roman, Kara, pe care nu il pun pe net pentru ca vreau sa incerc sa il public. Insa m-am oprit din scris pentru ca am facut niste greseli pe care nu le-am observat la momentul respectiv. Mama a vazut si mi-a atras atentia. Trebuie sa o iau de la inceput, insa nu imi gasesc timp. Aceasta noua creatie nu are nicio legatura cu Kara.

8.In incheiere, ai ceva sa le spui celor care citesc?
Va multumesc foarte mult. Ma bucur foarte tare ca va place ceea ce scriu, este ca un vis devenit realitate.

postat de Georgia

Niciun comentariu: