sâmbătă, 5 septembrie 2009

Stiri- critici




Critici

Evana Lynch (pentru cunoscatori, interpreta Lunei Lovegood din Harry Potter) critica tot ce inseamna Twilight, de la carti, pana la filme si actori.
Mai mult decat atat, ea se declara anti-Twilight. Sau, cel putin, a fost, pentru un timp. Acum, ea spune ca ignora pur si simplu creatiile lui Stephenie Meyer, considerandu-le "de proasta calitate". (nu merita batuta?)

Ea declara asta despre toate cartile si filmele din serie spunand "Nu se compara cu Harry Potter) "Nu cred ca Twilight se va apropia macar de succesul lui Harry Potter", spune ea. (pai nu se apropie, il depaseste :)) )
De asemenea,mai spune ca nu ii place deloc relatia dintre Edward si Bella, i se pare bolbavicioasa, iar Kristen nu reuseste sa exprime personajul cum trebuie. Tot ea spune ca Daniel Radcliffe este mult mai frumos decat Robert (aici sunt de acord cu ea-scuze fanelor)
Insa nu s-a oprit aici, declarand ca uraste productia si nu intelege de ce are atata succes

Nu vreau sa fiu rautacioasa si spun doar un singur lucru: seamana leit cu personajul pe care il interpreteaza in Harry Potter (pentru unii, asta inseamna foarte multe lucruri :D )

Acum Daniel Radcliffe:

El spune ca nu a vazut pana acum filmul Twilight si nici nu il va vedea prea curand, din cauza lipsei de timp. Intrebat despre relatia sa cu Rob, a spus sa nu au pastrat legatura, insa a fost o placere sa lucreze cu el.

Macar Dan e mai diplomat...ehh asa-i cu concurenta, ce sa-i faci.

In schimb, Emma Watson spune ca iubeste cartile din seria Twilight.

Niciun comentariu: