miercuri, 18 august 2010

Rob si Kristen in aceasta dimineata in aeroport



Kristen are inel pe degetul mare de la mana dreapta :O (ultima poza) ceea ce in multe state este un mod al oamenilor de a arata ca le plac persoanele de acelas sex....eu cred ca ea habar nu are ce simbol poarta.


7 comentarii:

Anonim spunea...

Asta este o prostie..

Cristina spunea...

da shi eo port un inel pe degetu' mare shi nu imi plac pers de sexu' meu:))

Anonim spunea...

nu e prostie, e un semn prin care se identifica acel gen de persoane

Marrybells spunea...

=))))))chiar e o prostie...si eu port inel pe degetul mare...asta nu inseamna ca e adevarat ce se spune...daca mai sunt inca vreo 100000 de persoane care poarta inel pe degetu mare si care nu stiu ce semnifica...atunci...cui naiba ii "spui" ca iti plac pers de acelasi sex?

Anonim spunea...

da cik era un simbol..dar km toata lumea poarta asa....
in fine nu inteleg ke s-ar intampla dak ar stii ce inseamna simbolul si khiar i-ar place persoanele de acelasi sex, ar pik cerul?? e viata ei..sincer terminati q chestiile astea gen "vai e vedeta, tre sa fiee intr-un anumit fel"..si ink ceva, treaba asta cu rob&kristen e depasita... sunt sigura k vor doar sa atraga atentia :D i mean thaa..... =]]]
numai stiu pe unde am citit k cam 60% din fani deabia asteapta filmul zori de zi ca sa termine odata cu toaaataaa povestea asta cu vampirii "meyer" =)) cred k ma numar si eu printre ei =)))

Ramona spunea...

eu nu am zis nimic de genul "vai. de vedeta, trebuie sa fie intr-un anumit fel", era doar o remarca, presupun ca am voie sa scriu ce vreau, sau nu?
si inca ceva: am spus in anumite state...iar noi din cate stiu traim in Romania...

Anonim spunea...

fratimiu purta cercel in ureche dreapta si la agatat unu intr-un bar nu stia cum sa mai scape dde el =))