miercuri, 25 august 2010

Ashley si cuceririle ei

Fara indoiala Ashley Green este o femeie plina de farmec, care a cauzat o mare controversa si o multime de zvonuri despre persoanele cu care iese si cu care nu. Desi ea nu a vorbit niciodata despre o relatie cu cineva, am facut o scurta prezentare ale ultimilor 10 baieti cu care a fost vazuta iesind in diferite ocazii si s-a scris ca ar fi mai mult decat prieteni. Ce nu putem nega, este faptul ca fata asta stie sa aleaga bine cuceririle, pentru ca a iesit cu cei mai buni barbati de la Hollywood.

1.Jackson Rathbone


Multi dintre fanii Twilight, au fost incantati sa vada cum iubirea dintre personajele indragite Alice si Jasper a trecut din film la realitate, iar cei doi actori au admis ca exista unele atractii intre ei.

2.Kellan Lutz


Jackson nu a fost singurul coleg cu care Ashley a fost legata sentimental. Nici Kellan Lutz nu a scapat si a fost implicat intr-o serie de zvonuri, cum ca el si Ashley ar fi ceva mai mult decat prieteni. Zvonurile au devenit mai puternice cand au inceput filmarile la "Warrior", unde personajele pe care le interpreteaza cei doi formeaza un cuplu si au aparut poze si un filmulet in care actorii se sarutau, astfel accentuand ideile fanilor, dar totul a incetat in clipa in care Kellan a confirmat impacarea cu actrita AnnaLyne McCord, cu care a avut o relatie de 2 ani.

3.Ian Somerhalder


Nu putem nega invidia pe care o simtim pentru Ashley, care a fost vazuta la bratul vampirului sexy, Ian Somerhalder, cei doi fiind fotografiati impreuna in timp ce ajungeau la "Club Backstage Lounge" in 14 Aprilie 2009, unde Jackson si trupa lui "100 Monkeys" au cantat. Martorii sustin ca cei doi s-au simtit foarte bine unul in compania celuilalt si ca s-au sarutat in timpul spectacolului.
4.Adrian Grenier


In iunie 2009, Ashley a fost legata sentimental de Adrian Grenier, in ciuda diferentei de varsta dintre ei (el 32, ea 22), dupa ce au petrecut un weekend impreuna, in cadrul evenimentului de surf "Learn to Ride" din  Oakley, Santa Bárbara si in conformitate cu mai multi martori, acesti au stat tot timpul impreuna.

5.Baiatul misterios

  
Dupa zvonurile cu Adrian Grenier, Ashley a fost fotografiata pe 24 iunie 2009, iesind din luxosul restaurant "Katsu-ya" de la Hollywood, unde a cinat linistita alaturi de un baiat misterios.

6.Chace Crawford 


Pe data de 10 August 2009, un fotograf a surprins-o pe Ashley pe aeroportul din L.A. in timp ce se saruta cu vedeta filmului "Gossip Girl", Chace Crawford. Chace a declarat ca doar a acompaniat-o pe Ashley pentru a prinde zborul, dar ce metode de despartire au acesti baieti...

7.Xavier Samuel 


August 2009 (in timpul filmarilor la Eclipsa) si la cateva zile dupa "intamplarea" cu Chace, Ashley si Xavier au fost vazuti impreuna, cu diferite ocazii si bineinteles ca au aparut zvonuri privind o relatie intre cei doi. Desi aceasta relatie nu a existat niciodata, pentru ca Xavier are o prietena.
8.Jared Followill


Pe 20 Noiembrie 2009, Ashley a fost fotografiata impreuna cu basistul trupei "Kings Of Leon", Jared Followill, la "The Box" in New York, unde Jared sarbatorea implinirea varstei de 23 de ani.

9.Brock Kelly


In ziua de 26 Iunie 2010, Ashley a fost prinsa sarutandu-se pasional cu Brock Kelly, inainte de a intra intr-o cladire de apartamente din L.A., aceasta fiind a doua oara cand a fost vazuta in compania actorului serialului "Supernatural".

10.Joe Jonas


Dupa cateva alte iesiri impreuna, in cele din urma pe 21 August 2010, Ashley si Joe au fost surprinsi sarutandu-se, confirmand astfel presupunerile asupra existentei unei relatii intre ei doi. Astfel Joe este deocamdata ultima cucerire a actritei din Saga Twilight.

Care va fi urmatoare victima a frumoasei actrite? Care dintre baietii de mai sus este mai potrivit pentru Ashley?
Traducere proprie de la sursa 

Niciun comentariu: