duminică, 29 august 2010

Fanficuri


Capitolul 26 din "O alta viata", scris de Alexa.(aici)

Capitolul 20 din "Lumi ascunse", scris de Audry.(aici)

Capitolul 28 din "Amarrados", tradus de StefyDanutza.(aici)

Capitolul 7 din "Red eyes,pure soul", scris de mine si de Darmina.(aici)

Capitolul 6 din " Taming games " , scris de Krisz(aici)

Capitolul 22 din "Love story", scris de Iulia.(aici)

Capitolul 15 din "Triunghiul dragostei", scris de Niko.(aici)

Capitolul 16 din "Only hope", scris de Dienutza.(aici)

Capitolul 54 din "El sueno de Crepusculo", tradus de Bianca.(aici)

Si tot Bianca traduce cartea "Pretty little liars", scrisa de Sara Shepard.(aici)

Si un fic nou, scris de Lexi, "Alejate de mi".(aici)

Descriere: Isabella Swan este o criminala in serie si mana dreapta a unchiului ei Aro. Dar ce se intampla cand greseste intr-o crima care a fost simpla? Misiunea ei va fi sa-l seduca pe Edward Cullen si daca isi va aduce aminte de acea seara il va omori. Si va avea misiunea sa-i faca viata imposibila politistului Carlise Cullen. Insa totul va lua o intorsatura neasteptata.

Si inca unul nou, scris de Andreea Penthesylea, "Acea fata deosebita".(aici)

Despre
Si daca lucrurile pe care le consideram de neschimbat puteau fi totusi modificate, daca tot ceea ce stiam despre natura mea putea fi schimbat.
Se spune ca exista exceptii de la regula, dar nu si in lumea vampirilor. Cu toate astea intr-o noapte o fiinta fragila a schimbat destinul “creaturilor intunericului” cu pretiosul ei sange imun la venin.
Prolog
Fata aceea a intrat in existenta mea si mi-a bulversat-o complet. Aroma sangelui ei mi-a atras atentia, mutenia mintii ei mi-a starnit interesul, chipul ei angelic mi-a incantat privirea, dar faptul ca veninul meu nu o afecta in nici un fel ma inebunea.
Insa asta nu era tot, sangele ei era otrava pentru mine. Ironic cea mai fragila si vulnerabila fiinta de pe pamant ma putea distruge cu un singur strop din sangele ei. Asta nu insemna ca nu il ravneam, parfumul acela ma inebunea asemeni unei flori otravitoare care te fascineaza cu frumusetea si aroma ei.

Cam astea ar fi ficurile. Lectura placuta!

4 comentarii:

Anonim spunea...

va rog mult putin ajutor:(( ;;) ....caut un fan fic dar nu ma stiu cine il scrie si cum se numeste ..povestea e cam asa ..bella era badjocorita de toti in Forks inclusiv edward , dar sa mutat la mama ei in L.A(cred ) si aceasta impreuna cu charlia i-au cumparat o casa prin apropiere unde sa stea ... si-a gasit o prietene Daria care a ajutat-o foarte mult ....si tot aja pana ce dupa doi ani cand bella nu mai era o pers slaba si era celebrul fotomodel ''regina pe gheata '' sa mutat familia cullen langa ea......va rog imi poate da cineva link-ul??:((

Ramona spunea...

am facut niste sapaturi si am gasit linkul: http://intotdeaunasingura.wordpress.com/

oana spunea...

Foarte multe ficuri,o sa trag un pic cu ochiul sa vad daca ma atrage vreunul ca as mai incepe sa citesc altul :))acum ca tot am ceva timp liber,macar sa ma delectez cu povesti twilight pana incepe nebunia numita job :)).Cu drag OANA.

Anonim spunea...

multumesc mult mult mult ramona:X:X:X