luni, 1 februarie 2010

Fanfic nou


Alexandra este indecisa in priviinta urmatorului fanfic pe care sa il traduca, dupa ce termina "Wide Awake".

De aceea, ea a facut o lista cu cateva fanficuri si rezumatele lor si va roaga sa votati care idee va place mai mult. Pollul este in partea stanga a blogului.

Iata titlutrile si rezumatele:

1. Salvează-mă de mine – Bella Swan nu are parte de prea multă distracţie de când se mută din însorita în Arizona în Forks, un orăşel în care plouă mai tot timpul. Dar când se îndrăgosteşte de chipeşul şi misteriosul Edward Masen, despre care colegii spun că ar fi psihopat, viaţa ei ia o întorsătură neaşteptată.

2. Singuri în sălbăticie – Bella şi prietenii ei sunt lăsaţi din greşeală în urmă într-o excursie. Rătăciţi pe un tărâm necunoscut, ei trebuie să supravieţuiască ajutându-se unul pe celălalt.

3. Nefericire – Bella şi Edward sunt deja într-un mariaj nereuşit. Bella se simte legată de un bărbat pe care nu îl iubeşte, într-o viaţă pe care nu şi-o doreşte. Însă nu-şi poate părăsi soţul.

4. Înapoi în trecut – O dorinţă o trimite pe Bella în Chicago-ul anului 1918, la un Edward uman.

5. Realitate şi ficţiune – Bella este o scriitoare a cărei bestseller este despre Edward, băiatul de care este îndrăgostită în liceu. Edward este un actor care a luat cu asalt industria filmelor şi este ales să joace în filmul bazat pe povestea Bellei.


Postat de Ramona

36 de comentarii:

Anonim spunea...

am o intrebare....alexandra ce-si doreste? adica...care fan fic o atrage mai mult?:D

Alexandra spunea...

Mie-mi plac toate, de asta nu sunt decisa :)

Anonim spunea...

nu merge sa votam:(

Anonim spunea...

cel mai mult imi place primul...dar toate sunt dragutze

Anonim spunea...

sincer nu mi place niciunul:( scz daca va deranjeaza parerea mea:(

Anonim spunea...

nici unul nu mi se pare grozav, dar dintre toate primul este cel mai ok

MARIANA RADOI spunea...

salveaza-ma de mine, atat...

ingerash spunea...

mi-ar placea primul dar cred k cel mai important este s ii placa si alexandrei........
orcum dak ar fi sa citesc vreo unul as dori extrem de mult sa fie primul:X:X:X:*

Anonim spunea...

Păi... mie îmi place cum sună descrierea celui de-al doilea fanfic...
Ar fi ceva cu totul nou, ceva ce nu am mai citit pînă acum :)

Lucie spunea...

pen-ultimul si ultimul sunt frumoase. Imi plac. Dar sper sa traduca ce`i place ei cel mai mult, nu ce ne place noua, caci dak ii suntem cititoare fidele, ne incredem in instinctul ei si vom citii cea ce vreau sa traduca, ce ii place cel mai mult.
eu mi'am spus parerea.
xoxo

Irina spunea...

Only Human!!!... adica "Inapoi in trecut"
E ciudat ca se afla si el printre fan-ficuri.:) A fost primul pe care l-am citit si am avut o tentativa de traducere vara asta intr-un moment de plictiseala, dar nu am terminat decat un capitol.

E bine scris fan-ficul, mai scurt decat Wide-Awake, dar are o actiune frumoasa. Mi-a placut mult!

Si acum pe bune... cine nu vrea sa-l vada pe Edward "omul" :D?

...::~aDuTZa~::... spunea...

nu stiu sigur ce sa zic. mie una mi-ar fi placut sa continue dragoste din nimic.. inca nu stiu ce a determinat-o sa nu il mai traduca..
cat despre acestea noi, niciunul nu mi se pare extraordinar, sper sa nu deranjeze parerea mea.. dar stiu ca alexandra alege numai ficuri ff bune asa ca sincer cred ca toate sunt de tradus. ceea ce o atrage pe ea mai mult, acela va fi grozav, cred eu.

daca totusi ar fi sa imi dau cu parerea... 1 si 4 suna cel mai bine. sunt curioasa sa citesc despre Edward-omul....

Anonim spunea...

ddn e tradus TOOT
pe ana-charlie.blogspot.com

Anonim spunea...

mie miar placea sa traduca "inapoi in trecut"
mi se pare...interesant si diferit fata de cele p care leam citit eu

Ramona spunea...

Adutza, Alexandra nu mai traduce Dragoste din nimic pt. ca s-a mai apucat cineva sa traduca concomitent cu ea...vezi postul de mai sus...

Madalina spunea...

Primul mi se pare cel mai interesant, dar si al doilea pare la fel de interesant !

Asteptam si parerea ta Alex ! :*

Alexandra spunea...

Dupa cum am mai spus, mie imi plac toate. Sunt insa surprinsa ca al treilea nu e atat de popular. Ma asteptam sa placa mai mult decat al patrulea ;))

Anonim spunea...

1 si 4 imi plac

Lăcră spunea...

ultimele doua:X

Irina spunea...

Al treilea cred ca e mai dificil de inteles pentru ca majoritatea fanilor Twilight sunt tineri si prefera sa citeasca povesti de dragoste cu nabadai decat despre problemele intr-o casatorie :) Intri mai usor in pielea personajului daca e apropiat de tine.

Anonim spunea...

parerea mea


salveaza-ma de mine

sau

nefericire

Anonim spunea...

primul: salveaza-ma de mine:)

Lillo spunea...

4!!

Lillo spunea...

Eu zic sa le scoateti pe celelalte si sa alegem doar intre 1 si 4,ca astea ar fi mai in frunte.Zic si eu asa..ca eu am votat 4 si tare mi-e ca pierdem :(( . :)) :D

BibbyEllen spunea...

Salveaza-ma de mine mi se pare cel mai tare!
o idee geniala.

Anonim spunea...

si eu tot cu Salveaza-ma de mine..sunt..imi place mult mai mult..:d...si am observat ca multe fete l-au votat pe acesta..probabil pentru ca se aseamana intr-o oarecare masura cu W.A....sau pt ca dupa ce ai inceput tu sa traduci..mai multe fete s-au apucat sa scrie sau sa traduca ficuri cu subiecte asemanatoare...prinde foarte bine ..la public ca sa zic asa...cat despre 3..sincera sa fiu nu cred ca sunt multe persoane care ...hmm adik stai sa nu vb si in numele celorlalti..ei bine eu una nu as citi..un fic in care hmm Bella..mrg nu il iubeste pe Eddy...mrg sunt multe persoane care...scriu si citesc...cu Bella si Eddy despartiti..si chestii de genu..:d...dar eu nu sunt ei..so..:d...cred ca de aceea nu votez ...3.:d..oricum ..imi palc toate..dar nu am inteles descrierea la 4..:d..si orice traduci tu ..asa cum au mai zis persoane...este bun..:d..so chiar daca am ales 1 ..asta nu inseama ca nu voi citi...daca tu alegi sa traduci alceva...anyway..spor la tradus..si la decis..like always..pwwp:*:*:*

Anonim spunea...

mie mi-ar placea sa citesc Inapoi In Trecut .... pare chiar interesant ....la salveaza-ma de mn nu mi se pare atat de interesanta ideea.. am mai citit un fanfic cu o idee asemanatoare asa ca pe acesta nu l-as mai citi

Anonim spunea...

hey tuturor:) tinteti minte ca atunci cand a intervenit altcineva peste alexandra, in traducere DDN...ea a spus ca a gasit un fanfic mult mai bun ca Wide Awake, care ei ii place foarte mult si pe care`l va traduce mai apoi. Despre ce era vorba alexandra?
Ralu

Alexandra spunea...

Era vorba despre unul care nu este pus in sondaj. Dar pe masura ce citeam, era din ce in ce mai slab. Plus ca autoarea posteaza odata la o luna si ceva, si ar fi aiurea sa asteptam atat de mult timp :)

Anonim spunea...

Si wide awake 49?;))

Alexandra spunea...

Pana la Wide Awake 49, mai este partea a 3`a din 48 :D

Anonim spunea...

2
2
2
2
2
2
NEAPARAT 2!!!!!
E CEL MAI INTERESANT!!!
2
2
2
!!
ADICA...PIERDUTI IN SALBATICIE...FOARTE
TARE.
O SA SEMENE CU JOCURILE FOAMEI!!!! FRUM CARTEA...IN ORICE CAZ..PRIMUL NUMI PLACE...adica e multa lume care a ales acelasi nenorocit de subj...chiar ca andru..mrg...aia cu mariajul e naspa...si cu dorinta in trecut-naspa..edw uman-naspa pt ca multa lume incearca dar nu se reuseste asa de usor...mrg sau...daca nu 2!!! poate 5! suna f misto.

esti cea mai tare ale!!!
blogu...ei bine e naspa:|. mrg,hai pa.

Anonim spunea...

si partea a 3-a:D?

Anonim spunea...

SINCER,NR 1 SI 5 IMI PLAC,DAR ACUM DEPINDE DE ALEXANDRA PE CARE VREA SA IL TRADUK.....DACA VRETI POATE PUNETI LINKURILE CU FANFICURILE....POATE CA UNELE DINTRE NOI ARE TIMP SA TRADUK....K SA NE MAI INDULCIM SERIILE....

Anonim spunea...

la fel ca si cea de dinaintea mea,1 si 5.
si da,mi-ar place sa traduk un fanfic....
asa k dak veti pune unele linkuri,why not?:x:x
si nr.4 mi se pare interesant....
o,hell.toate sunt bune.....atata timp cat ii are pe bella si edward.....

Alexandra spunea...

Whoa, stati asa :)
Nu vreau sa par o bitch, dar daca vreti sa traduceti un fic, chiar mi-ar placea sa gasiti singure unul. Nu stiu daca o sa am timp vreodata sau ceva, dar as vrea sa le traduc pe toate, daca se poate, evident. Dar pana nu ma las de "meserie" sa zic asa, nu vreau sa traduca altcineva ficurile astea.