vineri, 5 februarie 2010

Stiri

Un alt articol de pe AcasaTV.ro, de data aceasta despre Kristen:

Lui Kristen Stewart nu-i place deloc sa fie faimoasa, dupa luni de zile in care paparazzi si-au bagat nasul in viata ei personala. “Nu vreau sa fiu vedeta de cinema, asa ca Angelina Jolie”, spune actrita de 19 ani.
Kristen Stewart: "Nu vreau sa fiu ca Angelina Jolie!"
Nimic din ceea ce iti aduce celebritatea nu e placut. Eu sunt actrita. E foarte ciudat pentru mine faptul ca oamenii au devenit obsedati”.

Interpreta Bellei Swan in “Twilight” se plange ca, oriunde ar merge, are mereu pe urme o turma de paparazzi. Kristen le raspunde tuturor celor care o critica fiindca nu se imbraca “glamour”, in binecunoscutul stil hollywood-ian: “Ies afara cu un tricou funky si cu parul murdar, iar oamenii susotesc “Ce are si asta? Ar trebui sa-si cumpere un pieptene!” iar eu nu vreau decat sa inteleaga toti ca nu sunt acel gen de fata cocheta si nici nu am fost vreodata!”, se confeseaza noncoformista Kristen.


Postat de Ramona

Un comentariu:

Madalina spunea...

Pai..sincer cam are drepate, cu toate ca ea ar fi trebuit sa se obisnuiasca deja cu toata asta !

Dar si asa, e genul de fata diferita de stilul de la Hollywood, si chiar imi place cum se prezinta, chiar si asa cu parul nespalat sau cu nu shtiu ce tricouri zapacite !