marți, 9 februarie 2010

Kellan Lutz


Popsugar a realizat de curand un interviu cu Kellan Lutz, frumuselul actor din Twilight Saga, si a aflat foarte multe lucruri despre el si despre urmatoarele doua filme.

Ei bine, iata ceva ce poate, o sa va surprinda. Kellan este implicat in foarte multe acte de caritate. Iubeste foarte mult copii si dupa cum singur declara, ar vrea daca ar putea, sa adopte cati mai multi copii orfani.

Intrebat daca fanele vor avea vreo sansa sa-l vada fara tricou in cel de-al treilea film, Kellan a ras. Nu a vrut sa dea foarte multe detalii, dar le-a spus ca este posibil. Acesta a mai declarat ca i se pare ciudat ca in cadrul filmarilor la “New Moon” nu a avut ocazia sa filmeze cu Dakota Fanning sau cu Taylor Lautner pentru ca nu au aparut in aceleasi scene. In “Eclipse” insa, lucrurile se schimba.

Acesta a mai adaugat ca a legat o prietenie sincera cu Robert Pattinson, pe care l-a si determinat sa mearga mai des la sala.

Cat despre “Breaking Dawn”, Kellan Lutz a spus ca este foarte incantat ca filmul va fi impartit in doua: “As prefera sa vad doua filme in locul unui film de 3 ore!”.


Sursa

Multumim Alexandra!


Postat de Ramona

Un comentariu:

MARIANA RADOI spunea...

da, Kellan e dragut!