marți, 23 februarie 2010

Rob recunoaste relatia cu Kristen?


Pe site-ul TheSun a aparut o stire conform careia Rob a recunoscut intr-un interviu din seara premiilor BAFTA ca are o relatie cu Kristen.

Informatia nu este inca oficiala. Asteptam confirmarea GossipCop.

Voi ce parere aveti?


Postat de Ramona

6 comentarii:

simena spunea...

in sfarsit...ar fi o veste extraordinara.

emma spunea...

Am citit si eu ce a zis Rob. Eu una nu cred ca e adevarat. Nu cred ca Rob are zice asta de unul singur , fara Kristen, dupa cat s-au "ascuns". Si pana la urma daca sunt impreuna e problema lor...nu cred ca doar pentru ca noua ni se pare ca le sta bine, e chiar adevarat... ei stiu cel mai bn ce se intampla intre ei.

MARIANA RADOI spunea...

nu cred ca exista dubii privind relatia celor doi....faptul ca o recunosc sau nu, nu mai are nicio relevanta!

Anonim spunea...

Imi place mult Rob,vreu sa fie fericit si pare ca e fericit cand apare alaturi de Kristen,nici eu nu cred ca e treaba noastra daca sunt sau nu impreuna dar cred ca Rob nu ar fi facut niciodata o astfel de declaratie unui ziar de scandal!

Alexandra spunea...

Eu nu cred ca e adevarat :D Ziarele de scandal tind sa inventeze tot timpul tot felul de lucruri. Pana acum, in cel putin 5 reviste de barfe am citit ca s-au logodit :))

Ramona spunea...

Nici eu nu cred ca a spus asta. Si nu credeam ca sunt impreuna. Este o intreaga strategie de marketing sa se zvoneasca o relatie intre protagonistii unui film de succes. (Am cunostiinte in televiziune deci stiu despre ce vorbesc)
Dar totusi e dubios ca au plecat cu aceeasi masina. Nu ca m-ar interesa in mod deosebit. Dar deh...e treaba fanilor sa barfeasca:)) intra in fisa postului :))
Pupici,
Ramona.