marți, 6 aprilie 2010

FanFicuri


Capitolul 16 din "O viata fara tine", tradus de mine.(aici)

Capitolul 9 din "Salveaza-ma de mine", tradus de Alexandra.(aici)

Capitolul 15 din "Amarrados", tradus de StefyDanutza(
aici)

Fanficuri noi:


Loce in the force, scris de Edward's angst, tradus de Gaby.(aici)

Descriere:Edward este ofiter de politie si intr-o noapte este chemat sa controleze un concert la care se duce si Bella. Ii va aduce revolta dinaintea spectacolului impreuna?

El sueno de Crepusculo, scris de Naoby si tradus de Bianca.(aici)

Descriere: Povestea incepe dinaintea cartilor Twilight.Bella este lovita de o masina in drum spre scoala.In timp ce e in coma,ea ii viseaza pe Edward,Nessie si familia Cullen.In visul ei ea este vampir si este casatorita cu Edward si o are pe Nessie.Intalnirea cu Volturi a avut loc,la fel si confruntarea cu James.Dar ea se trezeste si realizeaza ca toate acestea au fost un vis.Dar daca Cullenii chiar exista?Daca vampirii sunt adevarati?Sau daca totul a fost un mit?Un mit despre vampir si o asa zisa familie Cullen.Dar daca acest vis este un vis profetic?

Bordering Dusk, scris de Jenna si tradus de AnNy(
aici)

Descriere: Totul se petrece peste multi ani dupa Breaking Dawn. Nessie este gata pentru a începe şcoala.Dar, pentru pericol, Cullens nu sunt niciodată prea departe şi se ascund în locuri neaşteptate

Love Story, scris de Iulia(aici)

Descriere: Este vorba despre doi tineri, Jayme si Thoamas ( da, celelalte prenume ale lui Rob si Kris ) care se intalnesc in New York si, desi greu de crezut la inceput, intre cei doi se leaga o poveste de iubire. Unele elemente, ca trasaturile fizice, morale etc. coincid cu cele din Twilight, chiar si cateva nume de personaje.


Astept in continuare fanficurile voastre pe mail, cu precizarea ca nu toate ficurile trimise vor fi postate, ci doar cele care au o poveste originala si interesanta.

Postat de Ramona


Un comentariu:

diu:x spunea...

de scenariu se mai aude cv?:(