miercuri, 7 aprilie 2010

Petitie




Nu avem o rubrica cu stiri "de tot rasul", dar ar trebui sa infiintam una special pentru aceasta stire. O fana a lui Rob a initiat o petitie care spune asa:

"Mircea Badea, cel care a facut cu ou si otet pe Robert Pattinson in decursul emisiunii din data de 06.04.2010.
El este rugat sa ceara scuze public fanilor si sa se documenteze inainte sa mai deschida gura."

Asta e amuzant...pentru ca nu l-a facut cu ou si cu otet, ci doar si-a spus parerea. Si cum e o tara libera, are tot dreptul sa o faca.

Oricum, toate vedetele care au trecut prin gura lui Badea au fost criticate, dar aceasta fana ar trebui sa stie ca si criticile pot fi constructive si ca un om care are o viata publica va starni atat reactii pozitive cat si negative din partea oamenilor.

In fine...

Voi ce credeti despre aceasta petitie?

Ah, uitasem: daca vreti sa o semnati, o gasiti aici.

Sursa

Postat de Ramona


Edit: iata ce a spus Badea despre Rob:



6 comentarii:

Anonim spunea...

si ce zicea mai exac badea?k fix aseara i-am ratat emisiunea si nu m-am trezit azi dim:D
ank

Andreea :) spunea...

Macar de ar fi scris corect:))

mikydutzza spunea...

Ce sa zic Badea critica toti barbatii care sunt mai tineri decat el,pe Brosnan la gasit dragut ca la 50 de ani sau cat o avea chaiar n-ai ce sa-i ceri arata bine,si pana la urma trb sa fie si Badea de acord cu cineva,pacat ca e gelos pe cei tineri

niko spunea...

Badea e un prost!(si e parare propie) adika serios,emisunea aia a lui,e de.....Ce nu face ca sa aiba audienta.Macar daca ar sti el,ce e ala stil.
Si-a gasit el sa-l critice pe Rob.E un invidos,poi ce n-ar da el sa fie ca el.Sa aiba banii si viitorul stralucit al lui rob.E un invidios.Si o spun cu toata mandria.Nici macar nu am putut suporta sa vad clipul ala pana la capat,ca-mi venea sa-i dau palme.
Parere propie nu?asa a zis cineva.Ei bine daca ma apuk si eu sa-l fac pe Badea cu ou si cu otet,e tot parere propie.
Deci ,ce petitie,ca de-as fi stat in Bucuresti ,m-as fi dus peste el.
Nu nu sunt un fan obsedat,dar nu suport sa se faca comentarii de genul pe baza unor actori/cantareti care chiar isi fac treaba cum trebuie.
S-a gasit uratania aia,ca nu l-am suportat de cand a aparaut si nu nu stiam motivul.Iata ca a sosit mai devreme sau mai tarziu.

niko spunea...

scz de greselile de ortografie,m-am grabit trebuie sa ies.

Alice spunea...

Emisiune lui Badea este un pamflet, iar cei care se uita trebuie sa-i inteleaga umorul de multe ori dus la extreme, pe marginea ironiei si a criticii. Mie imi plac ambii, si criticul si criticatul, e doar o parere spusa deci nu-i problema de stat. Asta e, Badea uraste pe toata lumea si in plus cred ca lui Robert i-ar placea un prieten ca Badea, care sa-l critice si sa-i spuna ca aia nu-i place si aialalta nu-i buna.