joi, 11 martie 2010

Interviuri

Interviu Peter FacinelliStiai in ce se va transforma Twilight?
“Stiam ca exista un numar mare de fani in ceea ce priveste cartile , dar intre terminarea filmarii si premiera , numarul lor a crescut considerabil. Noi am incercat sa facem un film bun pentru iubitorii cartilor , nu am avut nicio idee ca va lua asemenea amploare. Dar mereu voi fi recunoscator fanilor pentru sprijin , dragoste si interactiune , pentru ca aceasta energie ma alimenteaza.”

Cum a fost David Slade la filmari ?
Fiecare regizor aduce ceva nou . El a fost genial pentru ceea ce se dorea , fiecare film are o energie diferita. Directorul a stabilit tonul si David a pus calitatea , are mai multa actiune si intelegi elementele sale la fel de mult ca o poveste de dragoste. In carte se intampla multe lucruri si ma bucur a fost el cel care manevra carma .”

Toate acestea te obosesc?
“Nu intr-o forma negative , dar lucruri gen “comic-on” si evenimente de acest tip.
Faptul ca oamenii arata interes si sunt dispusi sa vina sa manifeste sprijinul in lucruri importante ca acesta, imi ofera satisfactie . “

Vrei sa faci ceva cu totul diferit de personajul tau ?
Lucrez de 15 ani in acest domeniu , asa ca nu simt ca Twilight ma defineste, sunt recunoscator ca este o parte din cariera mea. In prezent filmez in “Nurse Jackie” cu Eddie Falco . Am incercat mereu sa abordez diferite roluri, agentul meu mereu ma intreaba : “Acum ce vrei sa faci ?” si raspund “Ceva ce nu am facut inainte”

Care este genul tau preferat ?
“Nu am unul. Fac lucruri diferite pentru a puttee sa evoluez, sa surprind publicul . Personajele mele nu seamana intre ele si asta imi place. Cand a aparut pe internet ca eu il voi interpreta pe Carlisle , au existat multe persoane care au spus ca nu puteau sa creada ca actorul din “Can’t Hardly Wait” va fi vampirul din “Twilight”, insa acum dupa ce au vizionat pelicula si-au schimbat parerea.”

BD in doua parti ?
Nu m-am gandit mult la asta, eu sunt inca in stadiul “Eclipse” , cartea care ii place cel mai mult si sunt pregatit pentru a da interviuri cu privire la aceasta parte .


Kristen vrea doua parti . Tu ?
Mi-ar placea , este o carte foarte mare , si este util pentru a inchide o usa (rade) .Are multe lucruri care trebuie incluse in doua ore , asa ca in doua parti are sens. Nu stiu ce se va intampla dar indifererent de decizia luata , voi fi acolo cand ma voi chema pentru filmari. Summitul a facut o treaba excelenta , ei sunt cei care negociaza si sprijina hotararea care va fi luata. Sunt emotionat sa-i dau viata lui Carlisle .

Crezi ca va fi un regizor nou sau vor alege unul din anterioarele ?
Cred ca vor opta pentru cineva nou, cineva care sa filmeze totul complet si in sala de editare sa divizeze pelicula in doua parti. Sigur vor alege un geniu , poate toti trei regizorii anteriori se vor intoarce sa finalizeze ultimul film (rade)


Ti-ar placea sa scrii sau sa produci ?
Am scris ceva si este ceea ce mi-ar placea sa fac. Vreau sa fac proiecte care ma pasioneaza in loc sa astept sa citesc. Asta va fi urmatoarea etapa din cariera mea , sper.

Ce zici de regizat ?
As dori acest lucru in planurile mele , am lucrat mult timp cu numerosi directori , simt ca stiu cum sa povestesc o istorisire , mi-ar placea sa fac parte din ceva de genu acesta.Interviu Kristen


Cum te-ai simtit cand ai castigat Orange Rising Star Award ?
“Niciodata nu ma voi obisnui cu asa ceva , sa stai in fata unei camere pline cu oameni pe care ii respect, te simti atat de mic , nu intr-o forma negativa , dar iti da o doza de perspectiva sa te opresti si sa vorbesti cu personalitatile respective.”

Semnifica asta inceputul unor lucruri si mai importante?
“Lista persoanelor nominalizate a fost substantiala , este o onoare sa intalnesc persoane cu realizari spectaculoase , dar nu cred ca asta imi va aduce din prima urmatorul meu mare proiect”

Este bine sa te indepartezi de rolul Bellei ?
Sunt foarte norocoasa sa ma pot concentra pe un personaj atat de mult timp , pentru ca niciodata nu reusesti, trebuie ani sa te concentrezi pe unul singur. Ele prind putina viata in tine , iti amintesti de ele. Asa ca este buna schimbarea, dar desigur, este motivul pentru care fac ceea ce fac si este placut sa-mi amintesc personajele interpretate.

Cum este sa fii un idol pentru fanii Twilight ?
Nu simt multa responsabilitate pentru ca nu pot spune ca sunt altcineva decat sunt in realitate, in plus oricine ar fi jucat rolul Bellei ar fi avut aceasta pozitie. Ea are un caracter puternic pe care il admir. Sunt recunoscatoare sa am aceasta platforma pentru a face ce-mi place si oamenii apreciaza asta. Dar in termeni de a fi un model de urmat, atunci oamenii trebuie sa-si gaseasca propriul stil , pentru ca in definitiv eu nu corespund personalitatii fiecaruia.Multumim Lumy pentru interviuri!!


Postat de Ramona


Niciun comentariu: