sâmbătă, 13 martie 2010

~Interviu Chrisz Weitz ~


~Interviu Chrisz Weitz ~

Chiar daca Chris Wietz nu va regiza “Breaking Down”, candva s-a gandit ca ar putea continua proiectul inceput cu “New Moon”.

“Bineinteles ca atunci cand am terminat ”New Moon” si a iesit bine , era normal sa ma gandesc sa fac si alte filme din serie.

Ce crezi despre “BD” daca se ajunge sa se divida in doua parti ?

“Cartea este foarte densa , asa ca este propabil sa fie impartita in doua parti . Si cred ca in ciuda faptului ca fanii Tw doresc sa vizioneze toate amanuntele va fi foarte trist daca se va ajunge sa se termine brusc.”

Crezi ca ideea violentei si a sexului din carte va fi reprezentata pe ecran ?

O mare parte din aceasta are loc in afara scenei , a ecranului , astfel incat nu sunt sigur ca sexualitatea prezinta o problema extraordinara. In ce priveste violenta , nu cred ca este o problema speciala, pentru ca MPA( clasificare Americana) stabileste calificarile si ei nu par sa aiba o problema mare cu violenta dezbatuta in carte.

Cine ti-ar fi placut sa regizeze continuarile ?

“Imi plac Martin Scorsese , Wes Anderson, Michael Winterbottom . Nu sunt sigur daca vreunul dintre ei ar simti ca acesta este urmatorul lor pas : sa regizeze un film din seria Twilight.”

Este posibil ca obsesia “Kristen si Robert” , despre posibila lor poveste de iubire sa se termine vreodata ?

Amandoi sunt atractivi, si este foarte distractiv sa ne gandim la ei ca si cum ar fi impreuna. Dar eu , mereu m-am mentinut intr-o negatie plauzibila pentru a cunoaste cat mai putin omeneste posibil despre ceea ce se intampla , si voi continua sa fac acest lucru.

Ai vreun sfat pentru ei ?

“Presiunea prin care trec si cantitatea de control pe care o detin este ceva cu care nu m-am infruntat niciodata. Daca vreodata multa lume va ajunge interesata de ceea ce fac, ii voi chema pe Rob si pe Kristen si ii voi intreba cum trebuie sa abordez situatia.


Multumim Lumy!

Sursa forografiei.


Postat de Ramona

Niciun comentariu: