joi, 25 martie 2010

Concurs "O lume magica"-rezultate partiale


Dupa cum stiti, astazi a fost ultima zi in care ati putut trimite raspunsurile la concursul "O lume magica", organizat de noi cu sponsorizarea de la Editura Alexandria, ce are ca premiu cartea "Un vrajitor din Terramare".


A fost foarte dificil sa extrag doar trei raspunsuri dintre toate, au fost multe raspunsuri pline de fantezie si frumoase.


Iata cele 3 raspunsuri selectate din e-mailurile pe care le-am primit.


Madalina

O lume magică este o lume a fiecăruia dintre noi, la care am visat cel puţin o dată. Lumea magică înseamnă fericire, împlinire, pace sufletească şi iubire. Toate dorinţele noastre cele mai ascunse devin realitate ca prin magie. Lumea magică e plină de dragoste şi de voioşie şi de flori. Toate persoanele pe care le iubesc sunt lângă mine. Sunt înconjurată de personajele mele favorite din cărţi şi poate şi din desene animate. În lumea mea magică sunt mereu copil.


Adriana

O lume magica este o lume unde TU esti personajul principal, o lume unde toate visele tale sunt posibile, unde poti face soarele sa rasara si luna sa apuna doar dorindu-ti.

O lume magica este o lume unde dragostea si natura formeaza un taram magic, unde persoana iubita este mereu acolo, gata sa iti faca lumea magica din ce in ce mai perfecta, mai minunata.

O lume magica, este in primul rand, lumea TA. Este acea lume in care poti evada atunci cand totul iti scapa de sub control, este lumea acea unde mereu te asteapta un munte impadurit, cu un soare caldut, langa un paraias ce surade usor... lin, scapandu-te de infernul care te bantuie, caci in lumea noastra viata nu e nici alba, nici neagra, dar, in lumea TA cea magica, viata e roz.


Paula

Lumea magica este lumea in care totul e posibil, lumea in care dragonii exista,vampirii si varcolacii sunt prieteni,gnomii si spiridusii au propriile casute,vrajitoarele zboara pe maturile lor magice,oamenii au puteri supranaturale,printii vin pe cai albi sa ceara mana predestinatelor lor,fiecare castel este construit doar din aur si cristal,este lumea in care adultii nu pot patrunde sa faca reguli,in care nu exista nedreptati,lumea in care tot ce zboara se mananca.


Va rog sa votati in cadrul sondajului din partea stanga pe cel care va place mai mult!

Multu succes tuturor!

Multumim sponsorului:
Image and video hosting by TinyPic

Postat de Ramona

Niciun comentariu: