vineri, 5 martie 2010

Fanficuri


Capitolul 2 din "Bella's diary", scris de mine. (aici)

Astept parerile voastre in legatura cu acest fic, daca va place sau (mai ales) ce nu va place. Este foarte important pentru mine sa stiu asta. Va multumesc anticipat!

Capitolul 2 din "O viata fara tine", tradus de mine. (aici)

Si un nou fanfic scris de Adutza, "Pentru ca te iubesc". Primele 2 capitole aici.

Descriere:

Marius si-a pierdut iubirea intr-un accident de masina. Odata cu plecarea ei din aceasta lume, si-a pierdut si pofta de viata, si-a pierdut scopurile, visele, totul. Ce va face Marius cand iubirea se va intoarce la el, asa cum nu se asteapta?

Postat de Ramona

17 comentarii:

Anonim spunea...

oau imi place bella diary:X:XX:X: spor la scris..sunt curioasa cum evolueaza relatia:D dintre bella si edward:X,,,iar viata fara tine nu-mi place..scz daca spun asa direct sper sa nu te superi:(..adica nu e nuci genul meu...:*

Anonim spunea...

mie imi plc
bellas diary mult
si o viata fara tine
esupeeeeeerb

Alexandra spunea...

Imi plac amandoua ale tale, Ramona :D

...::~aDuTZa~::... spunea...

mey.. dar "pentru ca te iubesc nu va place? :(

glumesc... astept si eu cuminte dupa un comm despre ficu meu... sa stiu si eu daca va place:D :(

si PS: imi place mult o viata fara tn.. si bella's diary....sooo, keep writing Ramona!

felicitari pt tot fetelor! felicitari Ramo pt ficuri!

:D

Anonim spunea...

nici eu nu ma incadrez la :)) o viata fara tine.. adica fiecare cu gusturile lor -asta nu inseamna ca nu e frumos Ramo. tu scrii f bine si chiar imi place BD:X

Anonim spunea...

Baaaai!! mi-a trecut o ideea prin cap-asa.. pur si simplu.

daca Alexandra nu traduce de fapt????? ea doar da translate la pagina in enlgz-asteapta cateva zile sa zica ca a muncit si noi o laudam pt TOOOOATAAAAAA MUNCAAAA EIIIII LOL.

ce spuneti? interesanta idee nu? interesant concept:) .de fapt asta ar fi al naibii de smecher lol.

oana spunea...

Eu nu as gandi asa pt ca si daca ar face asta tot trebuie revizuit si aranjat ANONIM ,intelegi:).Si sincer chiar nu conteaza metoda prin care traduce,faptul ca sta toata ziua si isi mananca din timpul ei liber pt a face ceva care sa satisfaca pofta altuia este unu lucru extraordinar.Si de asta o consider o fata super pt ca altcineva nu ar face toate astea.Chiar nu conteaza cum fac ,sincer toate fetele care traduc un fic JOS PALARIA DIN PARTEA MEA.Va pupic Oana.

Anonim spunea...

anonim nu mi se pare un lucru corect ceea ce ai spus....nici makr nu ti-ai dezvaluit numele...iar in ce priveste munca alexandrei....dc nu dai u translate la o pagina in engleza pe google si sa vedem ce iese....dak tie ti se pare la fel...si dak tot ai idei interesante....dc nu te apuci sa traduci u?sa vedem kt d bn iti iese...si nu mai ataca alte persoane.....iar alexandra...nu baga in seama tot felul d comentarii rautacioase...noi iti apreciem munca si efortul pe care-l il faci pt noi:*

Ank

Anonim spunea...

nu am crezut ca o starneasca asa reactii nu am vrut sa fiu luata in nume de rau dar a fost intrebarea pusa pe blog daca ne place sau nu..eu mi am expprimat daor parerea..si nu am negat munca [pe care o depun toate fetele..

Anonim spunea...

bai. anonimu de mai sus:)) de ce te dai eu?:)) eu sunt cea care si-a spus parerea in legatura cu faptul ca alexandra nu ar depune ATTTAAAAATAAAAA MUNCAAA cum ziceti voi. dar se pare ca admini blogului vor sa incheie povestea:)))) de ce?:)) eu in niciun caz nu mia-s cere scuze pt parerea mea:)) asta ar fi chiar stupid si nu m.am referit la altele ci doar la alexandra pt ca m.am saturat sa spuneti cat de mult munceste saraca. eu cred ca ""munceste"" la fel de mult ca si celelalte. numele meu este malina si nu stiu de ce te intereseaza asa de mult:))
deci ca idee principala..eu nu mi.am cerut scuze:)) si nici nu imi pasa de reactiile pe care le.am strnit:)) fiecare cu ce.i place right? deci...tu aia ramona sau adynu sau poate alexandra:)))) nu mai lasati comuri in locul meu:))))))) pa&pa&bye

Anonim spunea...

alexandra te rog nu renunta ..eu mi am spus parerea sper ca u te a suparat ..dupa cum am mai spus blogul este:X..iar bella diary la fel:X..si am uitat sa mi pun numele scuzati/..nu incerc sa copiez pe nimeni....da fiecare cu ce i place..(emanuela)

Ramo & Alexya spunea...

"Tu, aia, Ramona" nu prea imi place cum suna, dar sa trecem peste...
Nu ma bagati in asta ca eu acum m-am trezit (:|
S0..incearca tu sa traduci un text cu google crom sa vezi ce iese si dupa aia mai vorbim...
Si sa va zic o chestie interesanta: am facut de curand un calcul pentru cazul (ipotetic) in care Alexandra ar fi fost colaboratoare la un birou de traduceri si ar fi fost platita pe pagina tradusa...ce credeti? ar fi castigat in jur de 200 de milioane (in lei vechi) la cat a tradus pana acum...so..ganditi-va la asta...
A, da, fetele va multumesc mult pentru laudele aduse ficului meu! Cat despre "O viata fara tine", stiam ca nu va prinde la toata lumea, caci unora nu le place sa citeasca ceva in care Bella si Edward nu sunt impreuna. Eu sper ca lucruile sa se schimbe pe parcursul ficului (nu l-am citit pe tot)...
Cam atat cred ca am avut de spus. Scuze daca am facut greseli, dar v-am spus ca de abia m-am trezit si inca cu functionez la capacitate maxima.
Cred ca e cel mai lung coment al meu:))
Pupici,
Ramona

Anonim spunea...

acum am observat ca sunt multi anonimi pe aici,,eu sunt prima care a lasat coment ul...(emanuela)

Ramona spunea...

n-ar mai fi atatea incurcaturi daca v-ati semna si voi..;))
Adutza,, mie imi place ficul tau, stii asta, dar iti mai spun odata :*
Pupici,
Ramona

Alexandra spunea...

Anonim ala care a zis ca nu traduc, ci doar dau pe google translate, ce ti`as spune eu nu e voie aici. Daca ai senzatia ca fac asa, te invit sa nu mai citesti. Da un paste la o propozitie pe google ca sa vezi cum iti traduce. Daca ti`a trecut ideea asta prin cap, lol, e cam gol pe la tine pe acolo. Daca nu stii, nu vorbi. Si inca ceva, eu astept comnetarii despre fic, nu despre cat de mult "muncesc" eu, asa cum atat de urat ai spus :)

Kristina spunea...

Mai Anonim*, malina sau cum t-o chema...nu poti sa te abtzii?Alexandra traduce de luni de zile si te-ai trezit tu acuma pe ultima suta de metri sa iti exprimi vezi doamne parerea.Se vede cat de mult iti sustzii parerea , caci nici macar nu ai incercat sa vezi in ce hal traduce google translate. Oricum cica e o tara libera, prin urmare avem DREPTUL sa vorbim liber, dar ar trebie sa existe o conditie: sa vorbim cu un rost!!

Adriana spunea...

doamne... ce oameni, ce oameni... dar in fine, asta-i viata.
dar in fine, gandirea unora intrece orice urma de mentalitate, acum de exemplu ma uit la un documentar, in care "ardi" a fost descoperita ( ardi fiind primul schelet uman din lume pana acum) si cica ea e strabunica omenirii, ardi, tipa asta care sunt sigura ca malina deja sa plictisit daca imi citeste comentariul, nu gandea mai mult ca un cimpanzeu dar se comporta uman.
in fine.. sa scurtez povestea, eu sincer cred ca gandirea lui ardi ( o maimuta-om) se aseamana foarte bine cu gandirea malinei, care nu stie ce e ala google, dar vorbeste despre cat de bine traduce google, asa si ardi asta manca foarte bine dar nu stia ce mananca.
ca stiu ca va plictisit povestea mea, va trag o concluzie: Malina, fata, tu chiar nu stii ce e ala google? Sau cum sa il folosesti pe Google? ori probabil esti vreun copil care isi face temele la limbi straine pe google, de lene sau prostie, si care " a descoperit cat de destept e google" ori vreunu invidios care ... ma rog, sa nu vorbesc urat. dar se intelege din context.
Malina, sau cum te-oi numi, ca nu cred ca te numesti asa caci daca la primu coment nu ai avut TUPEU .... nici acum nu ai "ATAAAAAAAAAAAAAT" tupeu, belive me- si daca nu stii ce insemna belive me fa copy paste pe google, ca cuvintele astea le traduce bine cred-
idem Kristina, toti avem dreptul sa vorbim...