vineri, 19 februarie 2010

Fanfic nou


Vreau sa incep un nou fanfic.

Am doua idei de naratiune, insa nu stiu pe care sa o aleg. Asa ca as vrea, daca se poate, sa apelez la ajutorul vostru.

Iata aici descrierea, iar in partea stanga gasiti sondajul.
V-as ruga sa votati care poveste pare mai interesanta.
Multumesc.

1.Bella’s diary

Bella invata la liceul Benjamin Franklin din Luisana si a trecut in ultimul an. Tocmai cand se gandea ce vacanta plictisitoare o asteapta, prietena ei cea mai buna si colega Alice o invita sa isi petreaca vacanta la ea acasa. Se anunta o vacanta minunata, plina de distractii, dar planurile ii sunt putin schimbate Bellei pentru ca se indragosteste de Edward, fratele lui Alice, care a venit si el sa isi petreaca vacanta acasa alaturi de iubita sa, Tanya.
Va reusi Bella sa recunoasca faptul ca simte ceva pentru Edward, si mai ales, exista vreo speranta pentru o relatie intre ei? Asta ramane de vazut… (personajele sunt reale, doar numele sunt cele din Twilight, iar actiunea este inspirata dintr-o intamplare adevarata)

2.Jocuri periculoase


Cand un jumatate-vampir, un varcolac, o vrajitoare si un copil al lunii locuiesc sub acelas acoperis, probleme dintre ei apar destul de repede, cu atat mai mult cu cat exista un secret bine pastrat ce asteapta sa iasa la iveala. Faptul ca nu au experietnta de viata, dar si natura lor atat de diferita ii impinge in unele jocuri periculoase. (fanficul este inspirat din Twilight si din filmul “Printre oameni”, fiind o continuare a fanficului “Fata cu ochii de aur” din perspectiva Mariei)

Postat de Ramona

3 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

nu stiu ce sa spun....catre ce inclini tu!

Ramona spunea...

Eu le-as scrie pe amandoua, ideea e ca nu imi permite timpul si chiar nu ma pot decide.

Anonim spunea...

nuj dc toooata lumea a ales 1 dar e f interesant 2. adica cv nou. presupun ca oamnenii nu prea opteaza pt schimbari in ziua de azi oricum...