miercuri, 26 mai 2010

Wide awake


Epilogul "Wide awake", tradus integral de catre Alexandra.(aici)

Sunt foarte curioasa in legatura cu parerea voastra despre finalul acestui fic. Deci, astept comentarii.

5 comentarii:

Anonim spunea...

hmmm....cam sec finalul :D in fine asta e! oricum ficul a fost tare frumos!! e adevarat ca mi-a placut mai mult la inceput decat la final, dar am continuat sa citesc povestea pana la capat! in legatura cu finalul-se putea si mai bine, adica mai fericit, eu una asta asteptam...dar, asta e! e ok si asa, pana la urma!

Alexandra, mii de multumiri pentru efortul facut cu traducerea! si alte mii de multumiri si pentru traducerea ficului "Salveaza-ma de mine"! multi pupici:*:*:*:*:*:*:*:*

Andrada spunea...

din cate am inteles nu e asta finalul . mai este putin din epilog . asa'i ?

Ramona spunea...

mie mi-a zis Alexandra ca asta e tot...sau poate nu am inteles bine :-? o sa o mai intreb o data

maya spunea...

Alexandra, jos palaria in fata ta, ai creeat o adevarata isterie, un fenomen in Romania.Daca nu erai tu cine stie daca mai aflam Wide Awake.

Nu stiu, in sine Wide Awake a fost nu foarte happy, finalul trebuia sa fie pe masura continutului, nu? Oricum am vazut ca toate se termina bine, chiar foarte bine, Edward merge la mormintele parintilor, se vorbeste si despre casatorie. Totusi la nunta, Edward ar fi trebuit sa il caute si pe Charlie si sa se intoarca roata.

PS Asta este chiar finalul
Daca ne gandim (fara sa te acuz Alexandra, stiu ca timpul asta e un fluviu, in toata splendoarea lui, intr-un canion foarte potrivnic) Wide Awake a fost tradus de aproape un an si parca altcineva a inceput si, in numele meu si a prietenelor mele obsedate, iti multumim ca l-ai terminat

Anonim spunea...

Multumesc mult,Alexandra ,pentru ca ai rezistat la toata munca asta titanica si nu ne-ai abandonat pe parcurs!
WA a insemnat mult pentru mine,mi-a placut foarte mult si finalul cred ca este perfect pentru toata aceasta poveste!
Multumesc inca o data pentru tot efortul depus!