vineri, 28 mai 2010

Kristen: interviu pentru Flaunt


Kristen Stewart a aparut intr-un pictorial fashion in revista Flaunt si le-a acordat reporterilor de acolo un interviu in care a vorbit despre cat de greu e sa te descurci cand ai obtinut celebritatea la o varsta frageda.
„E frustrant sa fii mereu urmarita de 15 gangsteri nenorociti care se chinuiesc sa-ti faca poze. Ar face orice pentru o singura poza! As vrea s apot merge in fiecare zi pe platourile de filmare fara sa ma confrunt cu asa ceva”, a declarat actrita.
„Chiar nu e normal! E o tampenie! In America, faima e considerata mai importanta decat bogatia, decat fericirea, mai importanta decat orice si chiar nu e cazul sa fie asa. Eu stiam asta inainte de a fi celebra. Pentru mine era ceva clar. Nu inteleg cum cei din afara nu inteleg asta. Eu nu mi-am schimbat deloc parerea despre asta dupa ce am ajuns cunoscuta. Sunt exact asa cum credeam ca o sa fiu si inainte de a ajunge aici”, a mai spus ea.

„Ies uneori la o gustare si vad cum oamenii vorbesc la telefon sa spuna te miri cui „Tocmai am vazut-o pe Kristen Stewart!”... Imi vine sa iau fursecurile de pe masa si sa le arunc in ei! Imi vine sa le strig: „Inchide naiba telefonul si fa-ti rost de-o viata!” a spus ea enervata.

Niciun comentariu: