miercuri, 12 mai 2010

Fanficuri


Capitolele 16 si 17 din "Nora", scris de Andreea.(aici)

Capitolul 53 din "Love in the force", tradus de Gaby.(aici)

Capitolul 14 din "Viata e o mizerie inselatoare", scris de Rosemary.(aici)

Fanficuri noi:

"Don't forget to remember me", tradus de Narcisa.(aici)-primul capitol

Descriere: Edward si Bella se intalnesc in colegiu si devin instantaneu cei mai buni prieteni, totusi ambii adapostesc sentimente mai profunde. Sunt realitati greu de confruntat cand un accident ii fura Bellei toate amimtirile despre Edward. Isi va aminti inima ei atunci cand mintea ei nu poate?

"Stand and stare", scris de Jenny si Jane.(aici)-primul capitol

Descriere: "Bella nu mai este tipa nepopulară.No more brownie eyes. Ochii ei sunt verzi.Nu este tocilară şi adoră moda,tot ce ţine de fashion thing.Edward este cel cu ochii căprui,tocilarul,cel neexistent.Într-o lume în care ierarhia socială este mai importantă decat notele,părinţii şi prietenii,într-un liceu unde tocurile şi blugii fac legea,Bella(căreia nu îi place să fie strigată aşa-corecteaza mai pe toată lumea: “Mă cheamă I-sa-bella!”) este regina.Iar Edward,ei bine hai să zicem că el este cerşetorul acela de la poarta palatului.
Nişte secrete,câteva fumuri de ţigară,o mulţime de petreceri şi prea multe consecinţe se amestecă într-un singur sens timp de câteva luni de zile. Se adaugă puţine coincidenţe,mici descoperiri,blugi mulaţi şi top-uri strâmte împreună cu nişte răsturnări de situaţie.Se coace la foc mare. Se taie şi se servesc noi începuturi şi prietenie."

"Bella's begining", tradus de Mikyutza.(aici)- 6 capitole

Descriere:Renée şi Charlie sunt un cuplu fericit cu un nou copil pe nume Isabella. Dar totul se modifică atunci când un "urs" creeaza un accident de maşină şi ii ucide pe Charlie si Renée. Ce se va întâmpla cu micuta Isabella ? Cine a venit şi a salva-o? Şi care au fost ultimele cuvinte ale mamicii ei?Cine este salvatorul misterios?

Niciun comentariu: