duminică, 30 mai 2010

Kristen in Australia





8 comentarii:

Alexandra spunea...

Ce gest de colt de strada...

Ramona spunea...

poy il merita paparazzi cu varf si indesat :))

Alexandra spunea...

Aici nu e vorba daca merita sau nu :| Ce ar fi daca toti actorii urmariti de paparazii ar face ca ea? Ar fi un haos total lumea filmului. Oricum, incepusem sa am indoieli, dar acum sunt sigura. Kristen sucks!!

Ramona spunea...

ar fi interesant, as vrea sa vad asta :))

simena spunea...

in prima parte a primei poze...in spatele lui Kristen parca este Taylor? cu ochelarii la gat?

simena spunea...

A...si app de gestul obscen al lui Kristen,poate ca ei au injurat-o sau i-au facut sau zis ceva...nu avem de unde sa stim...nu cred ca face gesturi din astea daca toata lumea ii zambeste...

Ramona spunea...

yep, pare a fi Taylor...nici nu vazusem pana acum :D

Anonim spunea...

sunt total de acord cu Alexandra!! chiar este un gest de colt de strada! nu ma asteptam la asa ceva din partea ei! adica, ok, te enerveaza, dar totusi....nu te cobori la nivelul lor! in ce lume am mai trai daca ne-am cobori toti la nivelul celor ce ne provoaca???

si...Simena, chiar daca ei au injurat-o sau i-au zis ceva aiurea, ea nu trebuie sa se coboare la nivelul lor! ar trebui sa le dea clasa! pana la urma ea chiar este un exemplu(model) ptr multi dintre noi si nu acei ziaristi!!!plus ca asta e reversul medaliei...nu toata lumea ii zambeste! si asta e primul lucru pe care trebuie sa si-l asume, o data cu celebritatea! nu se poate sa aiba pretentia ca toata lumea sa ii zambeasca!

nu va suparati! e doar parerea mea! nu vreau sa jignesc pe nimeni!