sâmbătă, 15 mai 2010

Fanficuri


Capitolul 16 din "Green eyed player", tradus de Geo.(aici)

Capitolul 2 din "Don't forget to remember me", tradus de Narcisa.(aici)

Capitolul 2 din "Stand and stare", scris de Jenny si Jane.(aici)

Capitolul 22 din "Alchimia seductiei", scris de Marce'x.(aici)

Capitolele 57 si 58 din "Love in the force", tradus de Gaby.(aici)

Si un fic nou, numit "Suprematie", scris de Cezi.(aici)- 13 capitole

Descriere:Au trecut 7 ani de la nasterea lui Reneesme, 7 ani in care familia Cullen a trait intr-o fericire umbrita de amenintarea Volturilor care le-a cautat nod in papura pentru a putea scapa de ei, nefiind capabili sa ierte acea confruntare pierduta pe buna dreptate. Butoiul cu pulbere explodeaza in momentul in care claunului lui Carlisle i se alatura Didyme, sora lui Aro demult disparuta pe care acesta crede ca o omorat-o atunci cand a descoperit ca propria sora era pe cale sa "il tradeze".
Confruntarea este iminenta. Dar oare cine o sa castige mai ales acum cand fortele sunt egale, datorita faptului ca si Charlie devine un vampir cu un super-talent?"

4 comentarii:

Anonim spunea...

este acelasi link si la" don't forget to remember me" si la "suprematie" .. va rog, puneti linkul potrivit la "suprematie", ca sa intru si eu sa citesc ;));))

Adutza

Anonim spunea...

da ai dreptate

Ramona spunea...

gata, am schimbat

fantazy spunea...

salut la toti
eu am avut o ideie si am indeplinito,eu am sa postez pe saitul meu carti despre vampiri si vircologi,pentru cei care nu au putut sa le procureze,printre care:Luna plina,Gazda,Semnul. Tradare si altele,de aceia daca vi sa parut interesant va rog sa scrieti despre aceasta pe saitul vostru.
saitul meu este:
http://fantazy-fantazy.blogspot.com/