marți, 11 mai 2010

Fanficuri noi


Ok, a venit vremea sa redeschid rubrica de ficuri.
Si daca tot ati votat in sondaj ca sunt prea putine ficuri noi pe blog, luati de aici:

"New Moon (to be continued)" scris de Alinusha.(aici)-primele 3 parti

Descriere:Bella se arunca de pe stanca. Alice vine si gaseste o Bella Swan schimbata, o sinucigasa. Nu o EMO ci vrea sa moara pentru Edward


“Love Sacrifices”, scris de Bianca.(aici)- 3 capitole

Descriere:Vampirul Aleksi intalneste o tanara frumoasa Timeea.Se indragosteste de ea si ea de el.Nestiind de la bun inceput,Timeea avea puterea de a transforma vampirii si oamenii in varcolaci,iar Aleksi,ca orice vampir avea puterea sa transforme oamenii in vampiri,dar iubirea lor e imposibila deoarece Timeea e cel mai mare dusman al lui Aleksi.E un varcolac,doar ca nu mirosea atare.Avea mirosul unui om.Ce vor face ei pentru a fi impreuna?Va renunta Aleksi la viata de vampir sau Timeea la viata de varcolac?

"My angel", scris de Oana.(aici)- 5 capitole

Descriere:Povestea "My Angel" ii are ca protagonisti pe tineii si foarte nelinistitii Edward si Bella. Iubesc viata, adrenalina, distractia...se iubesc mai mult decat isi poate imagina cineva. Relatia lor este una unica, are sarea si piperul necesar. Insa ce se va intampla in urma unui accident teribil al lui Edward? Sunt barbatii Cullen blestemati, sau un secret intunecat ii leaga?
Veti afla doar citind...

"Viata e nedreapta", scris de Rosemary si Leah.(aici)- 20 capitole

Descriere: Bella este o cantareata cunoscuta.Ea se hotaraste sa se duca la liceu,dar deghizata,pentru a nu fi recunoscuta.Povestea are si un final fericit in care Bella si Edward sunt impreuna…

Cam atat momentan. Astept fanficurile voastre de adresa de contact.(fatacuochiideaur@yahoo.com- atentie!! e-mailul georgia_adynu@yahoo.com nu mai este valabil!!!)
Ii rog pe cei carora le-am postat ficurile sa trimita continuarile pe e-mail daca vor sa fie postate pe blog.
Iar in priviinta fanficurilor noi, este valabila aceeasi politica: nu toate ficurile vor fi postate pe blog, ci doar acelea care au o poveste originala!

p.s.: Am actualizat rubricile "Recomandarea saptamanii" si "O carte pentru fiecare" cu un film superb si o carte pe masura.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ramo am vazut "Iluzionistul" de 3 ori si nu ma satur de el. Il iubesc. Se pare ca ne potrivim la gusturi.;)
Te-am pupat
Alexa