sâmbătă, 1 mai 2010


Familia Cullen ( actorii) ne spun cate ceva despre al treilea film din Saga Amurg, Eclipse.
„Pentru Familia Cullen, Eclipse e ca o baie de sange”


Facinelli ( Carlisle Cullen) : „ Pentru mine, ca si Carlisle, e o parte interesanta a seriei. Carlisle este plin de compasiune , dar are o multe crime de facut in film. Am o gluma: dupa ce ii omoara pe baietii rai, acestuia ii pare rau. Si, stiti, el e foarte calm si echilibrat, este stalpul familiei. Are multe informatii, de obicei, pentru ca Alice poate vedea viitorul si Edward citii gandurile. In cel de-al treilea film, nu mai are informatii, ambele „surse” nu functioneaza, deci , intr-un fel, pleaca intr-o batalie oarba.”

Reaser ( Esme Cullen):
„Esme, este inca un vampir. Si ea, ca si vampir, vrea sa omoare oameni cat e ziua de lunga. A fost interesant sa joc partea ei de vampir, in parti care nu au fost pana acum explorate. Familia ei este in pericol, si asta scoate mama-urs din ea.”

Ashley Greene ( Alice Cullen)
„Da, ea inca este delicata si sensibila mai mereu, dar Alice devine din ce in ce mai puternica cu fiecare lupta. Si in lupta cu acesti vampiri, sunt in joc familia si oamenii pe care ii iuveste, asa ca veti vedea cat de dura poate fi. E ca un memento pentru public, ca desi familia Cullen trebuie sa se abtine sa fie ea insasi mai tot timpul, ei inca sunt vampiri si, pe deasupra, foarte periculosi. O sa vedeti partea intunecata, periculoasa a lui Alice.”

Kellan Lutz ( Emmett Cullen ):
„Veti vedea un Emmet zambaret si fericit, de la inceput , pana la sfarsit. El pur si simplu iubeste sa se lupte. Si aici sunt multe lupte. Si e un fel de „joaca” mai mare, decat toate de pana acum.”

Jackson Rathbone ( Jasper Hale ):
„Veti vedea radacinile din care se trage Jasper, pe langa linistita si retrasa familie Cullen. Fanii vor primi o parte din povestea vietii lui in Eclipse. A trebuit sa port intreaba uniforma de razboi, cu arme, si de toate. E umpic din latura rea a lui Jasper, in acest film.”

Robert Pattinson ( Edward Cullen ):
„De la ce putem sa ne asteptam de la un bolnav din dragoste ca si Edward? El ii promite Bellei ca o va iubi „in fiecare moment din eternitate”, asa cum si trailerul dezaluie. Inca ezita sa o transforme pe ea in vampir. Si este determinat sa o protejeze pe Bella de Victoria. Si mai si lupta cu Jacob pentru iubirea Bellei. Este doar viata unui adolescent vampir antic.”

Nikki Reed (Rosalie Hale):
„ Veti primii motivele pentru atitudinea lui Rosalie. Cred ca fanii vor simtii durerea ei. A fost umpic din asta si in New Moon. Publicul va vedea si cat de sensibila , normala si isteata este. Si mai ales, dorinta ei de a-si ajuta familia. De data asta, este mai mult decat o participanta. Este o supravietuitoare. Si asta este si familia ei. Deci, daca a o proteja pe Bella, inseamna sa isi protejeze familia, atunci asta va face"
Traducerea e facuta de mine, si daca sunt greseli, imi pare rau :)
Postat de Adynu

2 comentarii:

Anonim spunea...

umpic nu exista, corect este un pic. asta tine de limba romana. elena

Adynu spunea...

Se pare cu nu le am nici cu romana, nici cu engleza, sorry ;)