joi, 20 mai 2010

Concurs- rezultate partiale

A venit momentul sa inceapa a doua parte a concursului nostru, si anume vottingul.

Am selectat 4 fanmadeuri dintre cele primite pe e-mail, care mie imi plac foarte mult.
In bara din partea dreapta a blogului gasiti sondajul. Puteti vota pana pe data de 30 mai.

Iata fanmadeurile:


-realizat de Adutza


-realizat de Michikit


-realizat de Dany


-realizat de Elena

Mult succes tuturor!!!

14 comentarii:

Anonim spunea...

imi plac toate dar nu mi se pare ca ar fii vre-un fanmade facut cum trebuie ,de ex ochii lui reneesme sunt caprui si ai celei facute de michikit ii are galbeni , in cea a elenei par albastrii , in poza a 3 a sunt negrii( sau poate sunt caprui pana la urma)iat in prima nu ma pronunt pt ca desenul e alb negru

Anonim spunea...

Serios?? alea 2 desene(nu poze) leai ales tu pentru a fi castigatoare?? au fost trimise desene de 1000de ori mai frumoase decat astea. Halal concurs pe pile...asta e bataie de joc pt persoanele care intradevar sau chinuit sa faca un desen cu adevarat frumos. ai facut o alegere dezastruoasa poti sa te lasi de meserie, sau macar daca faci o treaba fa-o cum trebuie si fi dreapta, lasa prieteniile deoparte. RUSINE!!!!

Anonim spunea...

Asta e pentru prima pers care a comentat:desenul lui michikit este exact pe cerinte,pt ca in caz ca nu stiai si ochii vampirilor din film sunt o idee stralucitori,asa ca...daca te descurcai mai bine trebuia sa participi.
multa bafta concurentilor

Ramona spunea...

Draga anonim (pot sa iti spun si pe nume, ca stiu cine esti), nu lansa acuzatii fara sa ai un suport si te-as ruga sa nu ma mai jignesti, ca nu am facut liceul impreuna, nu ne cunoastem si de obicei cu oamenii pe care nu ii cunosti nu se vorbeste asa. Stii foarte bine de ce desenul tau a fost eliminat din concurs. Si aici am inchieat subiectul.

Anonim spunea...

mie imi place desenul realizat de Michikit! mise pare ca se apropie cel mai mult de adevar....
astept cu nerabdare si cealalta "runda" de desene!

Viky spunea...

Draga Ramona poate ca ar trebui sa afisezi si lucrarile persoanelor care nu au fost selectate ca sa vedem si noi daca intradeavar aceste 4 sunt cele mai buna sau intradevar ai ales in functie de prietenie.sincer mie nu imi plac desenele, din punctul meu de vedere nu sunt demne de a castiga!

Ramona spunea...

As putea sa pun si desenul fetei care a scris mai sus, doar ca nu ma simt datoare sa ma justific in fata nimanui. Cei care ma cunosc stiu ca sunt o persoana corecta si nu as face niciodata alegeri pe baza unei prietenii.

Adutza spunea...

Sunt Adutza si sunt si eu participanta la concurs, asa ca presupun ca pot sa imi dau cu parerea.

Niciunul din desenele/fanmade-urile participante nu este facut cum trebuie, cred eu.

Renesmee a lui Michikit are ochi inumani, si in carte este precizat ca are ochii mamei sale, capriu ciocolatii.. si cum nu are ochi de vampir, nu sunt nici stralucitori. Dar fanmade-ul ei este cel mai apropiat de Renesmee pe care mi-o imaginam eu, si eu am votat-o pe Michikit.Bravo!!

Lui Dany vreau sa ii sun felicitari ca a desenat-o pe Renesmee si nu a luat o poza si a editat-o intr-un program, si imi mai place ca are cateva detalii: parul micutei este buclat si are irizatii roscate, la fel ca si Edward, si obrajii ei sunt roz. Toate astea apar in Zori de Zi. Bine punctat. Dar eu nu mi-o imaginez asa pe ea, pur si simplu. Fiecare are perspectiva lui asupra cartilor si a personajelor.. asa ca nu e nimic. Sunt convinsa ca odata cu Breaking Dawn va fi jucata de o actrita care ne va surprinde pe toti/toate.

Cat despre colajul Elenei, personajul ei nu imi pare a fi Renesmee nici la degetul mic.Este mult prea matura, are ochii albastri ( sau in niciun caz nu ciocolatii..) si nu seamana nici cu Bella, nici cu edward... in fine, nici desenul meu nu prea seamana, asa ca nu comentez prea mult :))

Si desenul meu are defectele lui, in primul rand pt ca nu am avut culori, si am tinut neaparat sa o desenez cu mana mea pe Renesmee. Are ochii mari si expresivi, dar in rest putea fi mult, mult mai bun de atat. Si nu este nici pe departe cel mai bun dintre cele 4, asa ca ma repet, eu am votat-o pe Michikit.

Si indiferent ca sunt desene sau poze, fiecare dintre noi ne-am pierdut timpul facandu-le, asa ca meritam cu toatele putin respect din partea anonimilor care isi dau cu parerea prost, jignesc fara sa fie in cunostinta de cauza, si mereu, mereu au ceva de obiectat. Asta este frustrare fratilor! O sa faceti riduri inainte de vreme si este pacat ;)).

Daca anonimul are mai mult talent la desen decat mine sau Dany.. de ce nu a participat? avea toate sansele " sa ne dea clasa", o si felicitam pentru asta. Luam un exemplu. Dar este prea ocupata sa gaseasca defetle la altii, in loc as se vada pe sine.si sa stii anonim, ca parerea nu ti-o spui in halul ala, ci frumos si civilizat.

Ideea cu afisarea tuturor desenelor mi se pare si mie acceptabila, si nu pentru ca ma simt nedreptatita... doamne fereste! poate ca asa ca fi multumita toata lumea. De fapt, niciodata nu vom reusi sa multumim pe toata lumea...

Si ca ultima idee, ca deja cred ca v-am pliktisit... imi doresc sa ii spun lui Viky ca desenele nu are trebui votate dupa talentul fiecaruia.. ci pentru idee, pentru imaginatie, pentru detalii. Nu pentru talent!! Nu este vorba ca sunt demne sau nu, pentru ca atat eu, cat si Dany, si celellte fete care au trimis desenele dar nu le avem aici pe blog ca participante, au pierdut timp, si s-au straduit sa puna o imagine pe foaie. Nu este chiar asa usor sa desenezi o trasatura, starlucirea din ochi, un zambet, o incruntare.... si asa mai departe. Pentru acest lucru toate sunt demne!! Tocmai de aceea cred ca este o idee buna sa vedem si celelalte desrne si poze participante.. atata timp cat nu sunt luate de pe net, furate.

Cam atat, ma opresc, cu toate ca ar fi mai multe de zis.. rautatea unora este chiar jenanta.

Va pup, bafta participantelor, felicitarile mele sincere si lui Michikit, Dany sau Elenei.Multumesc mult pt cei/cele care m-au votat.. si succes in continuare Ramonei, si blogului, si ideilor ei inovatoare ( pana la urma ea a avut ideea concursului).

:*:*:*
Adutza

Adutza spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Adutza spunea...

ooooo.. imi pare rau.. l-am trimis de 2 ori, a fost o problema cu postatul cometariului.. te rog Ramona sterge si tu unul dintre comentarii, sunt identice ;))

Anonim spunea...

Ramona sa sti ca nu stiu de ce a fost eliminat desenul meu, daca esti amabila te rog sa imi zici

andreea spunea...

desenele acestea nu ma impresioneaza ABSOLUT DELOC!!!!! nu ar trebui sa fie castigatoare!! nu este concurs de clasele 1-4.Chiar sunt curioasa vad si celelalte desene participante! :d

Ramona spunea...

Daca esti de parere ca nu ar trebui sa castige nu le vota...end of story.

Kitty spunea...

Ok, Ramona are dreptate. De ce tot atacati pe cei care au participat la concurs? Daca nu va plac desenele si pozele nu le votati si gata. Toti participantii sunt persoane care s-au straduit cum au putut mai bine si nu e corect sa criticati munca altora atat de brutal. Nu este interzis sa va ziceti parerea, dar incercati sa nu mai jicniti. Ok?