sâmbătă, 8 mai 2010

Ceva.. "stiri"


Mi-a picat din greseala revista Cool Girl de pe luna asta (din Romania e revista) , si din coincidenta mi s-au oprit ochii pe un interviu cu titlul :

"Kristen il ridica in slavi pe Rob"

Cu toate ca inca nu vor sa-si declare in gura mare iubirea, Kristen Stewart nu se sifeste sa-l laude pe Robert Pattinson cand are ocazia. "Il ador, pentru ca vrea intotdeauna sa fie cel mai bun. Si cand ii reuseste ceva, se bucura ca un pusti, scoate niste sunete de parca ar avea cinci ani. SI , da, e super-sexy cand face asta!"

Voi ce parere aveti?

Si tot in aceasi revista, e scrisa o mica stire despre Rob. "Tragedia lui Kurt Cobain, frontaman-ul Nirvana, va ajunge pe marile ecrane si se pare ca rolul principal va fi al lui Rob"
Postat de Adynu

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sincer nu i se potriveste rolul.
1. Nu seamana cu Kurt
2. Nu e un rebel convins
3. Nu i se potriveste de nici o culoare!:))

Ramona spunea...

mie mi se pare ca e rebel convins (si chiar daca nu ar fi, e doar un rol, nici pt twilight nu a trebuit sa fie vampir:)) ) si i se potriveste, cat despre semanat...n-ar fi primul care nu seamana cu cel pe care il interpreteaza...sunt alte calitati care trebuie apreciate la un actor in afara de aspectul fizic...parerea mea

corinnah spunea...

hmm, in USA se zvonea de cateva saptamani chestia asta cu rolul principal, etc. da s`a infirmat repede zvonul. v-as recomanda sa nu credeti chiat tot ce cititi in revistele din Romania :).