duminică, 17 ianuarie 2010

Fanficuri


Primul, Vindecand Ranile Sale, un fanfic tradus de DD, primele 5 capitole aici

“Bella niciodata nu a sarit de pe stanca, defapt s-a casatorit cu Mike Newton. Patru ani mai traziu, se “trezeste” prinsa intr-o relatie abuziva, fara nicio scapare. Ce se va intampla cand Edward se va intoarce la ea? Va putea sa o salveze? Ii va permite Bella acest lucru?”.


I got a Felling, scris de Cimbru

"In acest fanfic, este vorba despre Michelle care sta cu parintii sai intr-o suburbie de langa Londra. Ea hotaraste sa se mute in Londra, acolo descoperind va unul din vecinii sai este Robert Pattinson. Ei se indragostesc, insa sunt multe obstacole de trecut! Poate nu suna asa de interesant, insa cred ca merita citit."


Inca un fanfic despre Rob, scris de Oxanna: "Fanfic-ul se numeste Hope si este despre o fata , cu o stare sociala foare buna, care se indragosteste de Robert , dar pastreaza pentru ea aceasta pasiune pe care a facut-o pt el, in secret"


Si inca un fanfic frumos , scris de Cimbru Eyes On Fire.

Bella si Edward invata la aceeasi scoala. Edward este baiatul popular, pe care toate fete il vor, insa el nu le da nicio importanta, asteptandu-si sufletul pereche, iar Bella este o fata retrasa. Intre ei este o dusmanie insa, in momentul in care Esme, mama Bellei, si Carlisle tatal lui Edward, imandoi vaduvi se logodesc si Bella este nevoita sa se mute la Carlisle, lucrurile iau o intosatura neasteptata.
*Alice e sora Bellei.
*Jasper e fratele lui Edward.
*Emmett e cel mai bun prieten al lui Edward
.


Și cinci capitole din Diamond , scris de Valeria
Descriere:
Isabella Swan duce o viaţă mizerabilă. Însă totul se schimbă într-o zi cînd primeşte o scrisoare prin care este anunţată că este singura moştenitoare a mătuşii sale decedate – Cassandra Swan. Bella se mută în conacul care intra în moştenire, dar ce se întîmplă dacă descoperă că nu este un simplu conac ci un portal spre o altă lume?
Inca un fanfic scris de Valeria, in care actiunea este mai... Misiune Imposibila
Mordred, ultimul descendent vampir al familiei regale, este hotărît să obțină ceea ce credea el că i se cuvine – conducerea Pămîntului.
Știa că USA (universal security agency) îi va sta în cale, de aceea, a hotărît să elimine unul cîte unul toți agenții. Într-una din ambuscade a căzut și Isabella Swan (cea mai bună agentă a USA) și sora sa Eliza. Eliza moare, însă Isabella reușește să scape… Ce va face ea după aceea? Își va răzbuna sora? Va reuși să-l oprească pe Mordred?
Postat de Adynu

5 comentarii:

stefidanutza spunea...

hei si eu traduc un fanfic :D:D daca vreti sa postati stiri despre el:D nu ma supar;)) id: danutza_angel44@yahoo.com astept raspunsul de la voi
aa si linku la blog dak vreti sa cititi :D http://love4twilight-stefidanutza.blogspot.com/ pupici si multumesc anticipat!

Deea spunea...

Ce mai stiti de Alexandra?A patit ceva?Pentru ca sunt fana Wide Awake si astept capitolul urmator, care apare greu :).Poate lasati un comm ptr a-mi raspunde a intrebare.Multumesc!:*

Anonim spunea...

obsedate mai sunteti...alexandra a spus foarte clar ca nu are timp pt fic acum...a avut examene etc. dar voi sunteti obsedati numai:vreau fic vreau capitolul acum!!!! nu va pasa ca fata are si ea probleme. luni intregi a postat intro viteza inumana si acum ca intarzie si cap apare normal asa cum apar si la celelalte ficuri faceti tam tam...doamne..pic de respect..

Ramona spunea...

Alexandra a anuntat ca traducerea acestui capitol va merge mai greu pentru ca nu are timp...

Deea spunea...

Anonim eu doar am intrebat pentru ca sincer, nu stiam ca are examene.