miercuri, 9 decembrie 2009

Wide Awake 42 si The Host




Am primit capitolul 42 din W.Adăugaţi o imagineA. pe care il puteti gasi aici.



Ghiciti ce mi-a adus Mos Niculae? Ei, nu va las sa va ganditi : "Gazda ( The Host)" de Stephenie Meyer. Vroiam sa va zic atunci, dar credeti-ma ca odata ce am inceput cartea... mi-a fost greu sa o las jos, chiar si pentru scoala, asa ca am terminat cele 700 pagini azi deabia.

Despre carte va zic un singur lucru: merita citita. M-a emotionat enorm, am plans mai mult decat la New Moon chiar. Este o poveste fascinanta care arata lumea asa cum este, desi este o poveste S.F. Va recomand cu toata sinceritatea sa o cititi... se vede ca Stephenie are mult talent, multa imaginatie si mai ales multa inima, incat poate crea asemenea povesti precum "Saga Twilight" si "The Host"!


Uitati aici si o mica introucere a cartii, daca nu ati citito pana acum :

"Melanie Stryder refuză să stingă. Lumea noastră a fost invadată de un duşman invizibil. Oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile le sunt luate, în timp ce corpurile lor rămân intacte şi îşi continuă vieţile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat.Când Melanie, unul dintre puţinii oameni „sălbatici” în viaţă, este capturată, are convingerea că i-a sosit sfârşitul. Wanderer, „sufletul” invadator care a intrat în corpul lui Melanie, a fost avertizată despre provocările cauzate de trăirea în corpul unui om: emoţiile covârşitoare, multitudinea de simţuri, memoriile muly prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se aştepta: vechiul chiriaş al corpului ei refuza să renunţe la posesiile minţii ei.Wanderer îi pune la încercare gândurile lui Melanie, sperând să descopere locurile pe unde se ascund restul de oameni rezistenţi. În schimb, Melanie îi umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre omul pe care îl iubeşte – Jared, un om care încă îşi duce traiul în clandestinitate. Incapabilă să se despartă de dorinţele corpului lui Melanie, Wanderer începe să tânjească după un om a cărui demascare făcea parte dintre însărcinările ei. Când forţele exterioare le transformă pe Wanderer şi pe Melanie în aliate, ele se pregătesc să plece în căutarea omului pe care ambele îl iubesc, căutare care se dovedeşte a fi periculoasă şi nesigură.Una dintre cele mai de succes scriitoare din ziua de azi, Stephenie Meyer, autoarea faimoasei serii „Amurg” ne oferă un roman de neuitat despre perseverenţa iubirii şi despre ce înseamnă să fii om."



Toate cele bune si la multi ani intarziat pentru toti Niculae, Nicoleta! Apropo, vou ce v-a adus Mosu'?

Adynu

11 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

super tare! multumim Adynu!

Anonim spunea...

Si mie mi-a adus Moshu cadou tot Gazda, de fapt mi-am cumparat-o eu cadou :) inca nu am inceput sa o citesc, din lipsa de timp. dar citind parerea ta despre carte cred ca o sa incep sa citesc cat mai repede! m-a impresionat ca ai comparat-o cu New Moon care este absolut cartea mea prefereta din Saga Twilight. te pup, CRIS

Anonim spunea...

wowww din perspectiva lui carlise :X tare :D multumim mult celui care traduce in continuare wide awake

Anonim spunea...

cum? nu mai traduce alexandra? CRIS

Adynu spunea...

ba da, de ce intrebati? alexandra inca traduce ficul, lol :))

Anonim spunea...

Pai s-ar putea sa nu mai traduca acum, daca ai postat traducerea asta....

Adynu spunea...

la ce va referiti? ce postare? acum nu mai am voie sa postez nimic inafara de W.A pe siteul meu? ma rog... daca voua vi se pare deranjant ceva, ar trebui sa imi spuneti direct, nu cu ocolisuri dinastea.
Intelegeti ca tot Alexandra traduce ficul, numai ca are treaba multa cu scoala, intelegeti ca e perioada tezelor si nu poate traduce non-stop pentru noi. De aceea se traduce mai incet, nu inteleg de ce insinuati ca nu ar mai traduce ea ;))

Anonim spunea...

wide awake e superb si plin de emotii.iti arata iubirea reala.multumesc mult pt tot.pupici

Anonim spunea...

toate ficurile sunt superbe,iar blogul..fara cuv.eu m.am gandit la ceva azi la serviciu:ce parere ati avea dk s.ar face un serial dupa povestea din wide awake?dupa mn ar fi tare

Anonim spunea...

da, si eu m-am gandit la asta. chiar ar fi super :)

Anonim spunea...

abia ast urmt cap din wide awake.cn vrea ma poate gasi pe sonj_ariette24.mie imi place tot ce contine twilight saga dar nu am cu cn vb despre,pt k prietenii mei imi spun k am devenit obsedata.dar ce stiu ei.va pup dulce.mihaela.