luni, 28 decembrie 2009

Interviu cu Rob- partea a doua


JOY: Twilight te-a catapultat in varful muntelui Olimp din Hollywood. Cum ti-a schimbat viata de zi cu zi statutul de star pe care l-ai dobandit cu multa munca?
ROB: In majoritatea timpului nu realizez ca sunt un star pentru ca, de cand am succes lucrez constant. Dupa Twilight, am filmat imediat New Moon si intre timp lucrez deja la a treia parte a acestei saga cu vampiri numita Eclipse. Pe platoul de filmare chiar nu conteaza pentru nimeni ca sunt o vedeta. Ma trezesc la 5 dimineata si cand ajung seara acasa extrem de obosit, vreau doar sa ajung in pat!

JOY: Ce nu iti place la celebritate?
ROB: Este chiar bizar cum presa se arunca asupra mea si vrea sa scrie atat de mult despre mine. Acest lucru inseamna ca abia mai pot iesi singur- dintr-o data trebuie sa ma ascund sau sa gasesc manevre complicate de evitare. Intr-adevar, nu am probleme atunci cand lumea ma abordeaza pe strada,dar cand vine vorba de o masa isterica de tinere, care pur si simplu sar pe mine, sunt cam suprasolicitat.

JOY: Dakota Fanning explica fascinatia fanelor astfel: "Edward este un barbat ideal, arata bine si parul ii sta foarte bine". Ce ai de spus despre acest lucru?
ROB: Daca este vorba numai despre faptul ca trebuie sa fii atractiv si sa ai frizura potrivita, atunci sunt niste conditii destul de usoare! Nu stiu daca le pot indeplini...(rade)

JOY: Ce te diferentiaza de Edward?
ROB: Am si eu "a bad hair day" (rade)

JOY: Cum a fost sa filmezi din nou alaturi de Kristen Stewart?
ROB: Iubesc sa stau in fata camerei alaturi de cineva pe care il plac atat de mult. In Twilight, a fost o partenera extraordinara. De performanta ei conteaza cat de credibil este Edward, dar si invers. Ne completam unul pe celalalt.

JOY: Iti este usor sa te indragostesti sau nu esti genul care sa te pierzi cu firea la prima vedere?
ROB: Normal ca petrecem mult timp impreunam dar asta nu inseamna ca ma indragostesc de fiecare partenera de film. Se pare ca dupa filmul "Little Ashes" in care joc rolul lui Salvador Dali, aveam o aventura cu Javier Beltran.(rade)

JOY: Admiratoarele acestei saga cu vampiri apreciaza iubirea interzisa dintre Edward si Bella. Exista insa si o parte cu care se pot identifica barbatii?
ROB: New Moon, are, din punctul meu de vedere, cel mai interesant twist: pentru ca Edward este atat de indragostit de Bella, incat il chinuie mereu ideea ca nu este indeajuns de bun pentru ea. Din acest motiv distruge relatia. Cred ca orice barbat se regaseste intr-o asemenea situatie, caci si noi suntem destul de confuzi cand ne indragostim.

JOY: Ce parere are familia ta din Anglia despre acest succes al seriei Twilight?
ROB: Cred ca nu realizeaza exact ce se intampla. De curand, m-a sunat mama sa imi spuna ca ii place o camasa pe care o purtam intr-o fotografie. Din fericire, pana acum parintii mei au fost lasati in pace de paparazzi. Sunt pur si simplu niste oameni extraordinari si asta ar face o poveste mult prea plictisitoare.

JOY: Cand ai fost ultima data acasa?
ROB: Aproape acum un an, cand am avut in sfarsit 3 zile libere. Apoi mi-am vazut parintii doar la premiera New Moon, in noiembrie. Dar vrem neaparat sa petrecem Craciunul impreuna!

JOY:In Londra, ai cantat cu trupa Bad Girls. Vei mai face asa ceva in viitor?
ROB: Scriu in continuare cantece si daca voi avea timp s-ar putea sa urc din nou pe scena. Inainte era doar un mic hoby, dar acum probabil ma va asculta si critica multa lume. Imi este teama de asta!

JOY: Care este urmatorul tau proiect?
ROB: In 2010 fimez in New Mexico alaturi de Hugh Jackman, western-ul "Unbound Captives". Acest rol este foarte diferit de cel al lui Edward, deci nu se pot compara. Tatl meu este incantat de acest nou proiect al meu, pentru ca adora calaria. Cu vampiri era ceva mai complicat, asa ca sigur prefera aceasta varinata.(rade)

Cam asta e...huh...am obosit :))

Postat de Ramona

Niciun comentariu: