miercuri, 2 decembrie 2009

Kristen Stewart în Welcome to the Rileys




Vedeta Twilight, Kristen Stewart, a dezvăluit publicaţiei WENN că va apărea nud în filmul Welcome to the Rileys, în care joacă alături de James Gandolfini.


"E un film independent pe care în mod normal nimeni nu l-ar vedea, dar acum va fi ceva de genul - uau, hai s-o vedem pe Bella în filmul acela cu striptease. Va fi o nebunie!" anticipează Kristen Stewart posibilul succes al filmului, care urmează să-şi găsească un distribuitor, acum că filmările s-au încheiat.


Kristen Stewart joacă rolul unei tinere cu probleme (lucrează într-un club de streaptease deşi are 16 ani) care va reuni o familie dezmembrată, într-un mod bizar.

Kristen Stewart face şi câteva scene de streaptease în film.

Welcome to the Rileys spune povestea lui Doug Riley (James Gandolfini) şi a soţiei lui, Lois (Melissa Leo), care au viaţa dată peste
să aibă o relaţie extraconjugală cu o chelneriţă, Vivian, iar Louis trăieşte cu sentimentul unei puternice vinovăţii pentru pierderea fiicei Emily.
Evită să iasă din casă, iar când o face este doar pentru
a merge la pastorul local, ca să se spovedească.
Atunci când şi Vivian moare, Doug este pierdut. O călătorie de afaceri către Baton Rouge îi prilejuieşte
un popas într-un club de striptease. O adolescentă de 16 ani (Kristen Stewart) îi face un număr de streaptease privat.
Merge la ea acasă, şi îi face o propunere: îi va da 100 de dolari pe zi dacă va
fi lăsat să stea la ea o vreme, ca să-şi limpezească gândurile.
Fără sex.
Chiar dacă Mallory (Kristen Stewart) nu este obişnuită să primească bani fără să ofere nimic în schimb,
acceptă propunerea, iar Doug îşi sună nevasta să spună că nu se mai întoarce acasă. Doug încearcă să schimbe viaţa lui Mallory,
care este - în fond - o minoră care practică prostituţia.Pe de altă parte, Lois îşi dă seama că singura soluţie ca să-şi salveze căsnicia
este să plece în căutarea soţului, aşa că urcă la volan, prima dată în opt ani, şi pleacă pe urmele lui Doug, către Louisiana.
Odată ajunsă la destinaţie, suferă un şoc când află că soţul ei locuieşte cu o adolescentă de 16 ani. Dar nu poate să nu observe
asemănarea dintre fată şi Emily, fiica pierdută. Lois rămâne alături de soţul ei şi de Mallory, într-un surogat de familie.
Vor accepta cei trei implicaţiile unei astfel de convieţuiri?
postat de Georgia

2 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

destept subiect!...sper sa se si potriveasca rolul pentru Kristen...:)

Georgia spunea...

Kristen e o actrita buna, poate sa intre in orice rol ;)