duminică, 27 decembrie 2009

Interviu cu Rob


Blogul spaniol TodoTwilightsaga a postat niste scanuri din reviste romanesti.
Una dintre ele (JOY) contine interviul cu Rob care urmeaza:

Joy:Anul trecut, cand am stat de vorba cu tine, erai inca un newcomner.Acum, in ciuda succesului avut, se pare ca nu te-ai schimbat deloc. Dai senzatia ca esti mereu cu picioarele pe pamant si nu iti este frica sa dai un interviu singur, fara insotitor. Nu iti place agitatia?

Rob:Devin nervos de fiecare data cand am in preajma prea multe persoane. Nu am nevoie nici de asistente si nici de un consultant PR. Cu cat ai mai multa lume in jurul tau, cu atat mai mult ti se spune ce sa faci, iar eu urasc acest lucru. Deseori nu dau importanta parerilor altora (rade) Cu toate acestea, trebuie sa fiu mai atent si sa nu mai fiu atat de autocritic la interviuri, pentru ca risc sa ma distrug singur.Nu vreau ca fanii mei sa spuna:"Da, chiar este un idiot!"(rade)

Sincer, nu stiu cand a aparut acest numar din Joy si e posibil sa fie mai vechi si voi sa fi citit deja interviul. Deci nu il postez pe tot, ca s-ar putea sa il pun degeaba. Daca nu va este cunoscut interviul, lasati un comment si il voi posta in intregime.

Postat de Ramona

3 comentarii:

Adriana spunea...

eu nu stiu interviul si chiar suna interesant.
merci

Anonim spunea...

nici eu nu il stiu....pune-l pe tooot!

Anonim spunea...

Nu l-am citi te rugam (daca ai timp)sa-l pui pe tot
Multumim pentru tot ce faci pe acest blog, daca s-ar putea am vrea sa mai ramai

PS: Nu vb de dusa la pl., am urlatoare in spate, care nu vor sa trimita un comm, asa am scris eu, ca cica am un altfel de limbaj, daaaaa