sâmbătă, 12 decembrie 2009

Frica ascunsa


Am terminat capitolul 6 din mini-romanul meu, "Frica ascunsa". (aici) Astept parerile voastre!


Si provocarea pe care am primit-o aseara pe chat de la Ioana. (aici) Nu am scris-o inca pe cea de la Alexia, dar urmeaza.


Postat de Ramona

18 comentarii:

Adriana spunea...

Capitolul 6 este super, toata povestea este super, astept cu nerabdare urmatorul capitol. Felicitari!!!

Anonim spunea...

pe cand capitolul urmator din WA?

Anonim spunea...

nu stiti nimic de alexandra si Wide Awake?:(((

Diane spunea...

Chiar asa....asteptam de mult:-( nu stie nimeni nimic?

Anonim spunea...

Si eu astept de muult:)
nicio sansa sa postati in seara asta?

Multumesc. si ma scuzati pentru indrazneala sa zic asa:D
Anne

Anonim spunea...

acuma sper sa nu sara cu "gura" pe mine altii..
da s-a intamplat ceva cu alexandra?...nu am primit nimic din wide awake de mult timp...cei care au id ei...mai intra pe mess ea?

Ramona spunea...

Multumesc Adriana pt. aprecieri!
Pe restul se pare ca nu ii intereseaza decat WA...

Anonim spunea...

ce ciudata esti ramona.
:)))
astepti laude sau ce?
....:-j
ma rog. felicitari nah.:)
unde esti georgia:((?

Ramona spunea...

Nu astept nimic de la tine. (oricine ai fi)

Ralu- spunea...

Felicitari Ramona, tine`o tot asa:X
Ador munca ta!
Cat despre wIDE awake, nu e cazul sa va certati, si eu astept cu nerabdare...dar probabil merita asteptarea:)
Felicitari din nou:*

Anonim spunea...

da fiecare are merit pt ceea ce screi dar ficare are dreptul de asi sp opinia..felicitati ramona ca postezi xoxo

Anonim spunea...

felicitari:*.......abia astept urmatorul cap:X:X:X:x....tine-o tot asa

oana spunea...

stiu ca am zis ca nu am sa mai scriu deloc la coment-uri dar trebuie sa ii raspund alexiei la mes.Alexia ok,poate nu te-ai referit neaparat la mine si sunt sigura de asta dar tot sustin ca facand pe cineva ipocrit trebuie sa ai ceva argumente si mai ales sa cunosti acea pers.mie pur si simplu nu imi place cuvantul asta,si crede-ma ca te felicit ca iti impui puncutul de vedere dar fao intr-un mod mai modest,asa te faci mult mai bine inteleasa, decat jignind.aha si apropo sa sti ca citesc mai multe ficuri si le apreciez pe toate si de obicei las cate un mes la fiecare chiar daca nu cu id asta.gata oricum intr-un fel aseara eram si f nervoasa si cand am vazut comentul ala mia pus capac,eu fiind o fire mai impusiva dar tot sustin ca trebuie sa folosesti alte cuvinte.eu chiar te admir mai ales ca am intrat de cateva pe blogul tau si mia placut asa ca sper din tot sufletul ca chestia asta sa se termine aici si gata cea fost a fost.ps.ramona imi place foarte mult ficul tau si sa stii ca ti-am citit toate ficurile care le-ai scris pana acum.din punctul meu de vedere jos palaria :)si tine-o tot asa.cu drag oana

Ramona spunea...

Oana, iti multumesc! Le multumesc si celorlalti, sper ca nu ati spus-o decat asa, ca sa ma faceti pe mine sa ma simt bine!
Oana, se vede ca esti o pesoana matura, iar totul a fost doar un schimb de replici facut la nervi, asa ca hai sa uitam totul, pentru ca eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, nu asta e intentia mea!
Imi pare rau daca nu va place ceea ce fac pe blog si o plangeti pe Georgia, dar asta sunt nu ma pot preface, iar Georgia se va intoarce in ianuarie, deci nu va trebui sa ma suportati chiar asa mult. (Nu ma refer la tine, Oana, sa nu se inteleaga gresit)

oana spunea...

Ramona ei bine sa sti ca nu as spune niciodata ceva asa sa ma aflu in treaba si cred ca asta sa vazut cand am sarit ca arsa :) la cuvantul ipocrizie.nu sunt ipocrita asadar nu as face false comentarii doar de dragul a te simti tu bine,mie chiar imi place ceea ce faci ma atrage foarte mult felul tau de a gandi tinand cont ca am terminat psihologia:).cat despre blog iti spun la fel de sincer tine-o tot asa si nu te descuraja.tocmai ce am spus (pt.a da replica la niste comentarii rautacioase cea mai buna razbunare este de a posta cat mai des cu numele tau :)asa nu au ce sa iti faca si inchizi gura la toti)am glumit:)eu te pup si sincer de multe ori chiar as vrea sa te cunosc ,cred ca am avea ce discuta.

Alexya spunea...

Se pare ca azi este Ziua Pacii si desigur ca ma bag si eu :P . Imi pare rau Oana. Sincer nu m-am referit la tine si dupa cum am mai spus, am fost putin cam prea dura. Am sa-ti urmez sfatul prin a fi mai calma atunci cand voi mai lasa comm. Atunci am fost si cu nervii la pamant si am fost gata. Sper sa-mi ierti iesirea mea. Sa stiti ca respect pe toata lumea si mai ales pe tine Oana, desi nu te cunosc sau va cunosc pe toti. Imi pare rau pentru problemele cauzate inca o data si... gata... .
Ramo faci o treaba trasnet si esti the best. Desigur ca ne este dor de Georgya si deocamdata mergi si tu... :))) ... Glumeam :P . Nu uita ca prietenii tai te sustin orice ar fi si sa nu asculti de lumea ce rea ca Alexya ii bate pe toti :)) :P .
V-am pupat,
Alexya

oana spunea...

lol este foarte amuzant ce se intampla Alexia.Chiar daca am stiut ca nu te-ai referit neaparat la mine amandoua am avut un motiv de a-ne varsa nervii pe ceva,totusi ma bucur ca s-a terminat aici si nu a luat o alta ”cale”:)cat despre cei care o vb urat pe Ramona poate este mai bine sai bati :))glumesc evident.PS.Si sa sti ca eu chiar daca nu am lasat mes la ficul tau speranta nemuritoare intotdeauna mi-a placut chiar daca este un pic mai diferit:)

Ramona spunea...

De Craciun fii mai bun, fii mai personal...si bineinteles, totul e bine cand se termina cu mine :)) aaa...cu bine :))