joi, 2 septembrie 2010

Robsten sau nu?

Sper ca nu voi fi acuzata (din nou) ca imi place barfa. Eu i-as spune mai degraba"aprofundarea subiectului" :))

So...to be or not to be...

Yonica ne prezinta pe Vampirescrib 9 motive sa credem ca cei doi sunt impreuna.

Iata 3 dintre ele:

1. PRIVIRI DE INDRAGOSTITI
De aici a si pornit, de fapt, toata nebunia. Pe covorul rosu, de la inceput, la fiecare premiera, cei doi par ca se sorb din priviri. De la primul film Twilight media a explodat si a insistat pe faptul ca cei doi par sa fie impreuna. Uneori numai privirile lor spun totul!
http://www.divahair.ro/uploads/articole_imagini_slideshow/thumbs2/articole_imagini_slideshow_804.jpg

4. VIZITE PE PLATOURI
Kristen l-a vizitat pe Rob pe platoul de filmare in Budapesta. Lumea rea spune ca era in interes de serviciu. Era ziua de nastere a lui Kristen, poate ca munca putea fi lasata deoparte. Mai nou, ii face vizite regulate pe platoul "Water for Elephants". Tot interes de serviciu?
http://www.divahair.ro/uploads/articole_imagini_slideshow/thumbs2/articole_imagini_slideshow_807.jpg

6. EVITAREA UNUI RASPUNS CLAR
La premiera "Twilight Saga: Eclipse", cei doi au fost invitati la Oprah. Cand au fost intrebati daca sunt impreuna Rob a raspuns zambind: "Kristen este insarcinata.", iar ea a completat: "ii place sa socheze oamenii". Iar raspunsul la intrebare nu a venit niciodata, de fapt, mai nou, la aceasta intrebare, cei doi raspund mereu numai cu un zambet.

Pentru restul motivelor vizitati VampiresCrib

2 comentarii:

oana spunea...

Offfff,ce bine le sta impreuna.Ar fi frumos daca ar fi impreuna dar bineinteles ca numai ei doi stiu asta:).Se pare ca totusi le place la nebunie sa se joace cu noi de aceea nici nu spun odata DA sau NU.Dar oricum le sta super impreuna. Cu drag OANA.

Steph spunea...

eu am renuntat de mult sa imi dau seama dak sunt sau nu impreuna