miercuri, 15 septembrie 2010

Fanficuri


Capitolul 4 din "Never alone", scris de mine.(aici)

Capitolul 23 din "Reassigned identity", tradus de Dienutza.(aici)

Si un fic nou, scris de Deea005.(aici)

Rezumat :

Bella e fata populara a licelui Forks ,are tot ce isi doreste biatetii care si-ar da oricand “viata “ pentru ea , prieteni care practic o venereza gata de orice sacrificiu pentru ai satisface poftele . Dar ea se indragosteste de cel mai nepopular baiat din liceu ,Edward .

Dar din pacate nu poate avea si poularitate si sa fie in acelasi timp cu baiatul pe care il iubeste ,e nevoita sa aleaga . Ascultand-si inima si crezand ca face alegerea potrivita il alege pe Edward suportand din partea tuturor prieteniilor umiliri si jigniri .

Timpul trece totul e perfect pana cand in peisaj apare Jake ,un tip popular amator de petreceri ,bautura si mai ales fete . Jake devine cel mai bun prieten al lui Edward astfel ca el nu face aceiasi alegere ca Bella si prefera distractile si poularitate , renuntand la orice relatie cu fata care candva spunea ca este cel mai important lucru din viata lui . Curand are tot ce isi doreste ,inclusive bucuria de-asi bate joc de oricine oricand are chef .Astfel ca prima victima devine Bella . Sigura ,lipista de popularitate si mai ales prietenii . Ce credeti ca se va intampla cu ea , va reusi sa faca fata tutror sau in curand va ceda ? Veti afla doar citind .

Un comentariu:

simena spunea...

Frumos ficul tau Deea.o altfel de bella.