vineri, 11 iunie 2010

John Corbett despre Kristen

Se pare ca actorul John Corbett ce i-a fost coleg in horror-ul The Messengers (2007) inca tine legatura cu Kristen si familia ei.

Intr-un interviu acordat revistei People, actorul a declarat ca familia lui Kristen nu s-a obisnuit usor cu ascensiunea peste noapte a carierei fiicei lor.

"L-am vazut pe tatal lui Kristen, John, si discutam despre acest fenomen, ce a devenit fiica lui, si sincer, cat de deranjant este pentru ea," a declarat Corbett, 49. " Cred ca 'bizar' este cuvantul pentru a descrie cum se simte tatal lui Kristen. Este fetita lui, si este foarte protector. Nu vreau sa interpretez ceea ce a zis John, dar nu e normal ca copilul tau sa aibe parte de atat de multa atentie - dorita sau nedorita."

Din pacate, John nu l-a putut intreba pe tatal lui Kristen despre Rob...
"Este unul din lucrurile pe care l-as fi intrebat, dar din pacate u am ajuns atat de departe. Daca el si Kristen chiar sunt impreuna, cred ca se potrivesc de minune. Par niste tineri foarte minunati. Kristen era frumoasa cand am lucrat cu ea, si stiam ca va inflori intr-o femeie frumoasa."

Multumiri VampiresCrib pentru articol!

Un comentariu:

Anonim spunea...

poza este o facatura.