marți, 18 ianuarie 2011

Fanficuri


Capitolele 9 si 10 din "Vampire heart", scris de mine.(aici si aici)

Capitolul 12 din "Urmari si consecinte", scris de Audry.(aici)

Capitolul 20 din "Foc si gheata", scris de Adia.(aici)

Ficuri noi:

"Lumi paralele: Cavalerii morţii", scris de Adia.(aici)


Rezumat:

Viaţa merge înainte, dar nu de fiecare dată aşa cum ne-a dori noi. De multe ori, drumurile diferă, dar rezultatul este acelaşi. Dar ce faci când descoperi că noi alianţe plănuiesc să te dărâme? Vei putea oare să laşi totul deoparte şi să faci noi grupări, pentru a-ţi proteja viitorul? Ce te faci când cei mai aprigi duşmani ai tăi nu sunt atât de morţi pe cât credeai? Mai poţi scăpa din ghearele morţii?


"Marginea lumii" scris de Arina(aici)


Rezumat : Marginea lumii prezintă povestea Monei, o scriitoare originară din Suedia care a întâlnit ambientul Londrei prin intermediul soțului ei, Angus Lenon. Ea este recunoscută ca o inovatoare în materie de literatură și ca o încrezută în societate. Trecutul ei este destul de încâlcit, iar personajele aparent inofensive se reîntorc, mai schimbate și ciudate. 


"Realitate sau imaginatie", scris de Lolita.(aici)

Descriere:
Este realitatea rodul imaginației noastre? Se pot materializa gândurile? sigur că da! Doar pentru asta s-a născut celebrul proverb ”ai grijă ce îţi doreşti, că ți se poate întâmpla”. Și atunci de ce nu folosesc oamenii asta în avantajul lor? De ce nu își programează realitatea cu ajutorul gândurilor? Tot universul conspiră sa te ajute să te experimentezi, așa cum simți tu că funcționează lucrurile, așa cum crezi tu că este posibil. Nimic nu e întâmplator, nici omul de care te-ai lovit pe stradă, nici hoțul care te buzunarește în autobuz, nici cea mai bună prietenă, nici partenerul de viață sau absența lui... Totul se întamplă cu un scop. Universul se experimentează prin intermediul tău, abordează teme diferite și infinite modalități de experimentare. Cu toții experimentăm suferința, bucuria, tristețea, frica, recunoștința, si alte sentimente dar fiecare o face în felul lui, diferit, subiectiv, propriu, UNIC.
       Haideți s-o cunoaștem pe D., o tipă extrovertită, neconvențională, cu o naturalețe debordantă ce îi aduce atât simpatii cât și necazuri. Visează cai verzi pe pereți și Feți-Frumoși, se exprimă ”plastic”, are dublă personalitate si-o dezvoltă pe-a treia. Cel mai mult și mai mult iși dorește, bineînțeles, ca toate fetele, să-l gasescă pe Făt-Frumos al ei, și să trăiască până la adânci bătrâneți alaturi de el.
      Să intram puțin în capul ei să vedem ce debitează... Unde o fi imaginația, și unde realitatea?

Niciun comentariu: