miercuri, 20 octombrie 2010

FILM: Jurnalul unei iubiri interzise



Trebuie sa va dau o veste, foarte buna pentru mine, care cred ca va va placea si voua:

Va mai amintiti de fanficul "Bella's diary"?

Ei, bine se va face un film dupa el. Rectific: EU voi face un film dupa el!

Momentan este in pre-productie, filmarile vor incepe cel mai probabil prin mai-iunie 2011.

Daca vreti sa aflati mai multe, vizitati blogul creat special pentru a va tine la curent cu stirile legate de acest film.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mă bucur pentru tine, pentru că îţi poţi vedea una dintre creaţii ecranizată, dar permite-mi să fiu puţin sceptică în legătură cu acest lucru. Nu cunosc condiţiile în care se va produce acest film şi modul în care va putea fi vizionat, dar aş dori să-ţi spun, din experienţă proprie, că un film nu se produce atât de uşor. Nu e un lucru gen: "Gata, deci eu fac un film!". Este un proces mult mai complex şi dificil şi sper că ştii ce riscuri ţi-ai asumat în clipa în care ai decis să preiei regia. De curiozitate, la ce facultate eşti? Pentru că am înţeles că ai fi la facultate...
Ar trebui să te bucuri de şansa care ţi s-a oferit, un lucru pe care mulţi scriitori talentaţi îl doresc, dar nu îl pot avea.
Cât despre talentul tău la scris, aş avea câteva comentarii. Nu spun că nu scrii bine, dar îţi lipsesc încă multe lucruri şi de la "Frică ascunsă", care a fost, cred, prima ta scriere, până la ultima, nu am observat, în calitate de cititor, o evoluţie incredibilă. Poate că te-ai mai îmbunătăţit pe ici, pe colo, dar a rămas acelaşi mod de a scrie, care, uneori, are multe lipsuri.
Am înţeles de asemenea, că doreşti să publici "Frică ascunsă" şi că până acum nu ai reuşit. Şi eu am încercat să public ceva şi am înţeles că ceea ce editorii români doresc în prezent este un lucru total diferit faţă de ceea ce tu şi eu am prezentat. Iar refuzul porneşte în primul rând de la modul în care este scris manuscrisul pe care autorul îl prezintă. Nu ştiu cât de mult ai îmbunătăţit "Frică ascunsă" în clipa în care l-ai prezentat unei edituri, dar pot să înţeleg de ce ai fost refuzată.
Nu vreau să crezi că sunt răutăcioasă sau invidioasă, ci vreau doar să-ţi prezint unele lucruri care mie, ca cititor, nu mi-au plăcut. Criticile nu sunt mereu pozitive şi nu consider că ar trebui să te superi dacă cineva te critică într-un mod mai "rău".
O seară plăcută în continuare şi mult succes în producţia filmului!

Ramona spunea...

1)Sunt anul 2 la Facultatea de Psihologie.
2)Familia mea lucreaza in industria fimmului de 2 generatii, deci, da, stiu ce presupune (cel putin in mare)un film.
3)Nu am sustinut vreodata ca as fi maestra intr-ale scrisul, admit ca scrierile mele au unele lipsuri.
4) Acest mod al meu de a scrie va ramane acelas intotdeauna, din punctul meu de vedere merge mana-n mana cu felul de a fi, deci se poate schimba pe ici pe colo dar in esenta va ramane.