sâmbătă, 16 octombrie 2010

Fanficuri


Capitolul 7 din "Never alone", scris de mine.(aici)

Capitolul 7 din "Jurnalul unei iubiri interzise", scris de mine.(aici)

Capitolul 19 din "Triunghiul dragostei", scris de Niko.(aici)

Iar aici gasiti cateva poezii scrise de mine.

Si doua ficuri noi:

"Eroii infinitului", scris de Teodora.(aici)

Descriere: Un trecut intunecos si necunoscut se inclina. Secretele incep sa fie dezvaluite. Adolescentii cu puteri speciale ies la iveala pt a salva lumea si afla ca…nu sunt singurii.

Adeline, o fata sensibila, cu un trecut total strain ei, dar care i se arata in minte de multe ori , ca niste strafulgereri incetosate, cu viziuni asupra viitorului si asupra trecutului uitat, se muta in Forks impreuna cu sora ei. Dar nu e singura. Stefan, un calator in timp plictisit de era sa, ce uraste cu desavarsire anul 2010 si toate facilitatile sale ”invechite”, este trimis intr-o misiune in Forks, sa o gaseasca pe fata ce a schimbat total cursul istoriei, acum exact 17 ani, si sa o aduca la seful lui.

Intr-o lume in care timpul este ceva atat de relativ si atat de simplu de parcurs, in care oamenii au puteri necunoscute lor, in care trecutul dureros si subru a unei fiinte poate schimba total scurgerea timpului, ca apoi sa fie sters definitiv si uitat, lucrurile niciodata nu raman obisnuite. Adeline si Stefan, dusmani inca din prima clipa, trateaza normalul cu paranormalul: intre certuri si ironii la greu, secretele se aduna si umbrele trecutului ies la lumina.


"Foc si gheata", scris de Adia.(aici)


Descriere:

"Dragostea şi ura pot fi două sentimente rivale, dar în acelaşi timp apropiate. Nu poţi să iubeşti fără să urăşti şi invers. Când însă lumea din jurul tău se destramă şi toţi cei pe care-i credeai cândva prieteni îţi întorc spatele, nu poţi decât să accepţi totul şi să te supui. Durerea te chinuie, remuşcările la fel, dar sunt singurele lucruri care nu te-au abandonat, care au rămas în viaţa ta. Singurii tăi tovarăşi.


Dar poate oare iubirea să schimbe totul?


Diana nu a crezut niciodată că viaţa ei va lua o întorsătură atât de dureroasă, dar când mama ei a murit, totul s-a schimbat. Fericirea i-a părăsit chipul şi familia ei a ajuns un dezastru. Fratele ei mai mare a plecat la facultate în străinătate, ea fiind cea care trebuia să aibă grijă de sora ei mai mică şi de tatăl ei care se îngropa în fiecare zi în munca de la spital. Prietenii i-au întors spatele, Amalia fiind singura persoană care o mai băga în seamă din când în când.


A rămas singură şi a început să se obişnuiască cu acest lucru, deşi o durea îngrozitor.


Alex este fiul primarului şi cel mai popular băiat din liceu. Toată lumea vrea să-l cunoască, să-i fie prieten, dar el preferă să le întoarcă spatele, sătul de toată atenţia pe care o primeşte. Joseph este unul dintre prietenii săi cei mai buni, scânteia care aprindea majoritatea incendiilor din orăşel. Alex ascunde multe lucruri de tatăl său, ştiind că ar avea grave probleme dacă ar spune tot adevărul.


Când un nou profesor apare la liceu şi observă comportamentul celorlalţi faţă de Diana, hotărăşte să o ajute şi să o scoată la suprafaţă. Numai că acest ajutor îi apropie pe Diana şi Alex mai mult decât ar trebui.


Mai mult chiar decât ar îngădui şi familiile lor."


2 comentarii:

Anonim spunea...

Ti-am trimis pe mail si eu continuarile din "Taming Games". Sa mai trimit o data mail, nu le-ai primit ?

PUPICI,
Krisz

Ramona spunea...

am primit,e postat in articolul anterior.