joi, 5 noiembrie 2009

Wide awake in piczo


Am incarcat capitolul 29 din "Wide Awake" in Piczo.


Si as vrea sa ne scuzati pentru perioada de absenta de pe blog, dar incercati sa intelegeti ca suntem si noi oameni, avem si viata personala, facem ce putem.


Tin sa spun ca ultimele zile au fost foarte incarcate si urmeaza unele la fel sau mai rau.


Imi pare rau daca pentru voi nu este sufient ceea ce facem. Asta in legatura cu comentariile de la posturile anterioare. Noi am anuntat ca Alexandra va fi plecata, era subinteles ca urmatorul capitol din "Wide awake" va fi postat mai tarziu...


Nu putem anunta in cat timp va fi postat urmatorul capitol pentru ca viata noastra nu se rezuma doar la blog si nici nu o putem intreba pe Alexandra la fiecare 5 minute cand termina de tradus...e stressant.


Imi pare rau daca nu suntem la nivelul asteptarilor voastre, dar in acest moment mai mult decat atat nu putem face.

Va multumesc.


Georgia

13 comentarii:

Anonim spunea...

scuze georgia daca vam jignit cu ceva...chiar nu am vrut!
crede`ma ca va inteleg pe toate :*
si chiar facetzi destul de multe lucruri pt noi si va multumim (marienka)

Anonim spunea...

mie imi place blogul....si care e problema daca nu se posteaza zilnik...mai trebuie sa profiti si un pik de viatza ....trece timpul...la 50 de ani..nu o sa mai poti face ce faci la 20 ...asa ca fetelor tot inainte....nu mai puneti la suflet ce zik gurilele rele(nikol)

Lillo spunea...

da disperati mai sunt unii daca va streseaza in halu` asta :))

good job! :*

nyana spunea...

buna seara fetelor peste o saptamana fac 30 de ani si pe situl vostru ma simt k in liceu, bravo si s-o tineti tot asa. imi place f mult desenul mai ales pantalonii cu scooby doo bestiali.
p.s. nu bagati in seama tot ce se comenteaza, astea sunt copilarisme de 13-14 ani si o sa vedeti cum o sa radeti peste 15 ani knd o sa va aduceti aminte k unele domnisoare erau prea ocupate sa intre pe site din 3 in 3 minute sa vda daca s-a postat ceva decat sa stea sa invete ENGLEZA. va pup si o sa va urmaresc in continuare...:*:*:*

mariana spunea...

(nyana...te-am intrecut! ...41 batuti!...si ma simt la fel!...)dar, fetelor, ce sa va spun cred ca intrebarile de genul : cand apare urmatorul capitol tradus...arata exact interesul nascut de aceasta traducere...si dealtfel si in cazul celorlalte fanfic-uri ...la fel...nu?

mariana spunea...

apropo!....bestial desenul!!!

Anonim spunea...

Nu luati in seama ce zice lumea`:-j
p.s.` mai am cateva desene asemanatoare cu cele pe care vi le`am trimis cu w.a. daca vreti sa vi le trimit ...

Anonim spunea...

Va rog sa nu va suparati pe noi!!! recunosc ca sunt nerabdatoare dar asta nu inseamna ca nu va apreciem sau ca nu intelegem ca aveti viata personala. la mine fenomenul twilight (inclusiv fanfic-urile) s-a transformat intr-o dependenta :) si cred ca multe fete sunt de acord cu mine. deci toate posturi in care va rugam sa mai scrieti ceva pe blog sunt de fapt numai o dovada a cat de mult va iubim si ca sunteti presus asteptarilor noastre. nici vorba ca ceea ce faceti nu e suficent. urez la toata lumea weekend placut si vise placute cu edward sau rob :)
pupici
CRIS

ana_miley spunea...

mie imi place foarte mult blogul deaceea intru in fiecare zi pe el si o inteleg pe alecsandra.oricum traduce foarte bine si chiar traduce destul de mult pe saptamana asa ca incercati si voi sa nu mai fiti asa nemultumiti

Anonim spunea...

alexandra nu are blog...pt a posta fanficu;l?in caz ca aici nu au tp sa l pubilce:) xoxo felicitari pt blogs

Georgia spunea...

va multumesc mult pentru intelegere si pt ca nu v-ati suparat pe noi! este foarte obositor sa incerci sa multumesti atatia oameni,mai ales pt ca eu sunt perfectionista si am impresia ca e cineva in umbra care imi vaneaza greselile! :))
Va pup pe toate!
cat despre ultimul post, Alexandra NU are blog!

Anonim spunea...

si noi va multumim Georgia,iar daca se intampla sa mai apara si cate un comentariu mai rautacios sunt absolut sigura ca nu este din rautate ci doar ca sunt prea nerabdatoare si le este greu sa astepte.trebuie sa recunosc ca desi am o varsta si eu am fost impinsa de asemenea ganduri dar mi-am revenit si daca ati citit dincolo ati vazut ca am zis ca sigur se intampla ceva si trebuie sa avem incredere in voi.asta e suntem si noi oameni si voi de altfel aven si noi iesirile noastre dar asta nu inseamna ca nu faceti un lucru bun,iar alexandra ce sa mai este de nepretuit.va multumesc mult de tot pt ceea ce faceti si credeti-ma pe cuvant desi postati mai rar decat alte bloguri nu stiu voi aveti o anume carisma care ma atrage la voi,chiar daca nu va cunosc sunt sigura ca sunteti mult mai corecte decat altii asadar sa nu va opriti si sper din tot sufletul ca si alexandra sa nu se fi suparat pe acele comentarii rautacioase,multi nu isi dau seama ca ranesc f tare.va pup dulce OANA.

DianaTwiFan spunea...

Hey nu va suparati pe noi da stiti cum suntem de nerabdatori adik yo sincer intru de 12 ori pe zi (atat am numarat azi poate chiar mai mult)ca sa ne uitam dak au aparut cap.noi asa ca nu fiti suparati noi apreciem tot ce faceti pwp dulke iub moolt blogu.