luni, 9 noiembrie 2009

Kristen Stewart surprinde dezvaluind secrete din “New Moon” si “Eclipse”

Ce diferenta face un an. In timpul turneului de presa pentru “Twilight” acum 12 luni, Kristen Stewart arata cu usurinta din ce in ce mai "bolnava" chiar daca facea un interviu fata in fata (one-on-one), aparea la un talk-show TV sau isi facea aparitia publica pentru a promova ceea ce a devenit unul dintre blockbuster-urile surpriza ale lui 2008. Cu urmarea “The Twilight Saga: New Moon” fiind in atentia media inca de cand productia a fost anuntata curand dupa aceea, Stewart n-a prea avut parte de pauza din partea ochiului public. Felul asta de presiune a facut ca multi actori sa devina si mai distanti si mai reci cu presa, insa imaginati-va asta, opusul pare sa se fi intamplat cu fata de 19 ani cunoscuta mai bine sub numele de Bella de majoritatea fanilor “Twilight”. 

Cand a aparut la conferinta de presa de la Four Seasons din Los Angeles, vineri, Stewart era calma, increzatoare, energica si aproape impacata cu spectacolul 24/7 care a devenit viata ei. Majoritatea jurnalistilor care au asaltat-o pe Stewart in ultimul an, de la “Twilight” la “Adventureland” si pana la Comic-Con, n-au fost tocmai placut surprinsi, ei fiind un pic stupefiati de aceasta noua si imbunatatita Stewart.

Mult discutata actrita a intrat in multe detalii “New Moon”, incluzand lucrul cu regizorul Chris Weitz, dragostea ei pentru rolul jucat, al Bellei, responsabilitatea pe care ea o simte fata de fani, cat de mandra este de interpretarea co-star-ului Taylor Lautner si explicarea fluenta a comentariilor ei “controversate” de la Comic-Con, care au bagat cativa fani ai francizei in panica. Si asta este doar varful iceberg-ului. 

Mai mult, Stewart a scos la lumina, pentru fani, contrastele dintre “New Moon” si a treia parte abia terminata, “The Twilight Saga: Eclipse” spunand, “Ceea ce imi place cu adevarat la ‘Eclipse’, ceea ce a fost minunat pentru mine sa explorez, au fost diferitele grade de dragoste si acceptarea ca idealurile pe care poate le-ai avut cu putin timp in urma nu sunt adevarate. Bella este sincera din fire si asta e ceva. Simt ca asa e ea. Iar in ‘Eclipse’, ea se minte pe sine si pe toti ceilalti din jurul ei in legatura cu faptul ca ea e indragostita de Jacob, insa nu chiar asa de mult”.

Si se pare ca ea (Kristen Stewart – n.t.) a mai comentat despre cat de inspaimantatoare va fi Victoria, interpretata de D-ra Bryce Dallas Howard. 

Asa cum un fan “Twilight” a comentat, “se pare ca micuta noastra Kristen a crescut”. Intr-adevar, asa a facut.

sursa

postat de Lara

Niciun comentariu: