sâmbătă, 28 noiembrie 2009

6 greseli "New moon"


1) Cand Bella se trezeste din primul cosmar, cartea "Romeo si Julieta" se afla pe comoda de langa pat. Atunci cand Charlie ii aduce cadoul, cartea nu mai este acolo pentru ca mai tarziu ea sa reapara.


2)In scena despartirii, parul Bellei la inceput este lasat pe spate, cazandu-i pe umeri, dupa care el apare bagat in haina.


3)Cand Bella il ia pe Jacob de la casa Black, ei ies fara sa inchida usa, apoi spre finalul scenei se vede ca usa este inchisa.


4)Cand Mike si Jacob stau in fata salii de cinema asteptand-o pe Bella, cosul de gunoi de langa ei (care poarta sigla Burger King) isi schimba pozitia.


5)Prima data, tatuajul lui Jacob este in partea de sus a umarului, pentru ca mai apoi, la finalul filmului el este vizibil mai jos.


6) Cand Bella pleaca in Italia sa il salveze pe Edward, este aratat un avion ce apartine companiei Virgin America. Compania aeriana Virgin America face zboruri decat in interiorul Statelor Unite.


Cam astea ar fi cateva greseli. Voi ati mai gasit si altele?


postat de Georgia

3 comentarii:

Anonim spunea...

eu nici macar nu am vazut filmul...:|

Anonim spunea...

wow....... n-am observat :D

AnNy spunea...

nici eu nu am observat...mai am o observatie de facut..

atunci cand lunile trec si bella sta la fereastra asteptand,camera de filmat se invarte corecT???ei bine, cat timp se roteste,se vede si spatele celui care filmeaza..stiam mai multe dar acum nu mi le aduc aminte:P