sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Schimbari


Un blog...rosu. Ca asa am avut eu chef.

Culoare rosie ma face sa ma gandesc la Mos Craciun. Si pentru ca am cam intrat in febra sarbatorilor de iarna (prea devreme, stiu, dar daca mi s-a pus o pata pe creier nu o mai pot sterge).

Psihologic vorbind (ca tot sunt eu la psiho, vorba aia), rosul este o culoare a puterii, dar si a deschiderii fata de ceilalti.

Deci...va place?

5 comentarii:

oana spunea...

Colindele sunt absolut superbe,de azi dimineta le ascult si nu ma satur:),sotul meu imi spune ca nu prea sunt sanatoasa la cap pt ca pe el l-am plictisit :)dar mie imi plac mult de tot.Si blogul arata foarte bine dar tot la colinde ma intorc si spun ca sunt superbe.Si cum tot am un pic de timp liber si las un comm.vreau sa imi cer scuze ca am fost atat de nesimtita si nu am mai lasat commuri la jurnalul unei iubiri interzise desi l-am citit.Afost un fic superb si finalul a fost un pic cam dur dar ma gandesc ca daca ar fi acceptat sa stea de vb cu el s-ar fi inpacat din nou cu el.Oricum daca stam sa ne gandim bine acest fic are o filozofie extrem de sensibila si pt cine a si inteles esenta ficului este o lectie foarte buna pt tinerii din ziua de azi.Asa ca dupa parearea mea nu a fost doar un fic si atat:).Gata:)Cu drag OANA.:)

lili spunea...

tot rosu e si pe twilight hot news! e o coincidenta ?:)))

Ramona spunea...

Oana, ma bucur ca iti plac colindele, eu le ascult de aseara de nebuna. Imi pare bine ca ti-a placut ficul, are un mesaj profund pentru cei care vor sa il vada...cat despre comentarii, stiu ca nu ai timp sa lasi, eu ma bucur ca vizitezi blogul, este suficient.
Lili, eu nu am mai intrat pe niciun blog romanes de foooarte mult timp, deci, da, e o coincidenta.

Lillo spunea...

mie nu imi place culoarea rosu. oare asta inseamna ca nu sunt deschisa fata de ceilalti?
totusi culoarea blogului e mai mult visiniu ;)

Ramona spunea...

eu il vad rosu...ala din margini...si partea din mijloc mai grena...tot o nuanta de rosu, in consecinta: rosu