sâmbătă, 26 iunie 2010

Help


Am nevoie de ajutorul vostru.
Vreau sa scriu un roman, am 3 idei pentru 3 romane diferite, dar nu stiu pe care sa o aleg pentru a o concretiza.
Voi scrie mai jos rezumatul fiecarei idei, si va rog mult, votati care vi se pare mai interesanta.

Multumesc!

Ideea 1:

Scoala Intunericului. Un loc ascuns, care a fost sters de pe harta in urma cu cateva sute de ani, un loc de existenta caruia nimeni nu stie, pe care nimeni nu il vede. Si totusi, el exista. Undeva, intr-un loc plin de istorie, inconjurata din trei parti de Muntii Carpati, domneste Scoala Intunericului.

Acolo se intalnesc vampiri, varcolaci, demoni si vrajitori, pentru a-si impartasi unul altuia invataturile rasei sale si pentru a-i invata pe tinerii invatacei cum sa isi accepte menirea si sa devina mai puternici.

Ascunsa in intuneric, o forta malefica planuieste distrugerea Scolii si a celor 4 Fondatori ai ei: Salazar, Garcias, Romulus si Penthesilea. Vor reusii Mesagerii sa afle ce pune la cale cel ce le vrea pieirea si sa ii dejuge planurile?


Ideea 2:

"As fi putut fi o fata ca oricare alta. As fi putut avea o copilarie perfecta, sau macar fericita. As fi putut fi sefa clasei, regina balului si eu mai stiu ce. Dar nu am fost. Copilaria mea a avut multe lipsuri si tristeti. Am fost nevoita sa inteleg lucruri complicate la o varsta frageda. Si m-am maturizat mai repede decat mi-as fi dorit.

Din cauza lui. Cel care se presupune ca ar trebui sa aibe virtutiile unui parinte, dar nu este decat un egoist: tatal meu."

Timeea isi uraste tatal, dar imprejurarile o obliga sa se duca sa locuiasca cu el. Cum va face ea fata acestui lucru si rautatilor pe care i le fac sora si mama vitrega?


Ideea 3:

Numele meu este Annalisa. Eram o adolescenta normala, cu o viata obisnuita, sau cel putin asa cred. In urma cu 5 ani, un accident de masina m-a facut sa imi pierd memoria.

De atunci, viata mea s-a schimbat. Nu numai ca nu imi mai amintesc nimic despre cum eram eu sau cine eram. Am fost in Lumea de Dincolo timp de trei zile. Medicii numesc asta coma. Dar cu toate ca trupul meu statea inert pe patul de spital, conectat la aparate, sufletul meu, adevaratul “eu” a umblat pe Taramul de Dincolo si a vazut lucruri care nu pot fi exprimate in cuvinte.

M-am intors schimbata. Simt schimbarea, chiar daca nu stiu cum eram inainte. Legatura mea cu Lumea de Dincolo a ramas si acum pot vedea spiritele ratacite pe pamant. Fantome. Le simt, le vad, unele imi vorbesc. Sunt pretutindeni imprejurul nostru, fac parte si ele din aceasta lume la fel ca si noi. Coexista fara ca oamenii sa stie.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Imi place mult prima ideie :x sper ca vei gasi pe cineva care te va ajuta

stefidanutza spunea...

mie imi place prima si ultima_:X:X:X

audry spunea...

toate sunt super, dar mie mai mult imi place prima idee. cea de-a doua mi se pare ca va fi o drama si nu prea mai vreau drame, iar cea de-a treia e ceva gen "Mesaje de dincolo" - imi place filmul, dar mi-ar placea sa stiu cum vei dezvolta ideea cu scoala intunericului. pare putin Harry Potter, dar e diferita pentru ca tu vei urmari toate personajele, nu doar unul. cel putin impresia asta mi-ai dat-o. oricum ai alege... abia ast sa citesc :D

Anonim spunea...

a 3a e f faina...;))

Ramona spunea...

Multumesc pentru commuri si pentru voturi, fetelor :*

Anonim spunea...

a doua e prea banala..si prima si ultima ..par a fi plagiate...mai revizuieste-ti ideile un pic...sau combina-le...mai dezvolta un pic ideea a doua si scrie ceva spectaculos...bafta:)nu ti-am zis nimic ca sa te simti rau..asta e parerea mea...

Anonim spunea...

mmmm...se pare ca Ramona ne surprinde din nou cu ideile ei exceptionale. Sincer e chiar greu sa alegi doar unul avand in vedere ca fiecare sunt original chiar daca sunt inspirate din diferite romane.Daca ar fi dupa mine le-ar scrie pe toate doar ca stiu ca nu ar putea sa tie pasul si sa ne multumeasca pe toate oricat de mult ar vrea.

Din motive confidentiale nu-ti voi spune care poveste o voi vota, pt ca si asa mi-e destul de greu sa aleg, insa sunt sigura ca ma vei surprinde ca intotdeauna.
Deci...spor la treaba :* si votati fetelor.:P

Anonim spunea...

a treia idee , desi aduce cu un serial, mi se pare inedita. consider ca ar fi mai fascinant sa citesc despre asa ceva decat sa vezi la televizor. oricare ar fi alegerea ta, mult succes ! :*:*

♫♪AиDяA♫♪ spunea...

3:>..the best :D


Kisses :*

Ramona spunea...

Ideile 1 si 3 nu sunt plagiate, sunt inspirate din Harry Potter si Mesaje de dincolo, dar actiunea este total diferita.
Iar ideea 2 este inspirata din realitate.

Alexandra spunea...

Ideea 2 :D

Andreea spunea...

ideea 2 mi se pare cea mai originala

Anonim spunea...

ultimaaa:X:X
clar ultima:X:X:X
eu una ador ""mesaje de dincolo", si sunt inebunita dupa chestiile de genul asta... gen.. fantome, semne.. interpretari:X
asa ca eu as vrea sa scri ultima poveste:D:X:X

Anonim spunea...

pai :D a 3-a idee, mie una imi plac chestiile astea cu fantome asa ca si ideea mi se pare geniala:D
:X

- spunea...

dupa parerea mea:)prima idee merita continuata:)adica e ceva nou si alt fir de poveste decat al doilea tipica bella swan si al treilea "mesaje de dincolo" prima e o idee destul de originala.spor la scris b-)

Rosemary spunea...

mie imi place prima si a3a idee;));))dar parca ar suna mai bine a3a:X iubesc fantomele:X